Jabbawockeez :)

Nu ÄNTLIGEN kommer jag in på bloggen! :D Vaknade runt 4 ungefär och låg och vaknade upp ett bra tag. Jag vart helt chockad när jag vaknade så sent för det var väldigt längesen jag gjorde det alltså! Kändes jättekonstigt o ha sovit bort hela dagen, när jag förut tyckte om att gå upp på kvällen och sova hela dagarna. Snacka om att man verkligen kan förändras :P
Jag har faktiskt inte gjort ett skit idag, bara tagit det lugnt hemma o chillat. Men jag känner för o göra någonting men inte åka ifrån Skogås haha. Får se vad som händer senare, om jag faktiskt orkar åka härifrån och hitta på något vettigt, eller om jag drar hem till någon polare här i Skogås eller om jag lyckas dra hit någon rolig hehe :)
Men nu än så länge så kollar jag runt lite på youtube, snackar med folk på msn & käkar mat haha man måste ju äta också. Tänkte lägga upp en video på Jabbawockeez, som jag och en tjejkompis dansade till. Och det blev ju verkligen en succé... not! xD Men roligt som faan var det och folk som sett videon garvar men det är något som jag inte tänker visa här (a) Sorry guys..


Dom är verkligen helt underbara, charmtroll! ;D <3

 

 


OVER!, Bumper Stars & cool hwhip! ;D

Hahahaha asså jag och en killpolare, Crippa, har några grejjer som bara är helt otroligt sjuka! Som att vi pratade i mic förut på msn och så kom jag på att vi skulle säga Over efter varje micinlägg vi sa du vet det funkade inte o prata i mic just då på min dator så vi spelade in små klipp på msn ^^ Och varje gång Crippa glömde säga Over så sa jag åt honom att han måste säga Over efter varje mening annars lyssnade inte jag.. Hahaha sen så hittade vi det här gamla klippet från Family Guy... Ojojoj vad vi garvade, det påminner ju om oss som faan alltså! ;) Eller hur Crippa?! :D


 

 

Sen det här klippet haha jag och Crippa spelar ju Bumper Stars, jag är en fet sockerninja och Crippa är en fet katt, och man ska ta massa frukter... Så såg vi detta klipp och det är ju totally jag och Crippa style när vi är fulla.. Fast det är inte Pac Man, det är Bumper Stars vi spelar ;)

 

 

 

Det blir jävligt många Family Guy klipp nu men det är ju jag och Crippa vafan :D Det här är så jag! Jag har mina egna små ord, jag säger sandhalva och sälhena, om ni kan lista ut vad det står för ;P Men det här är då SÅ JAG när jag ''säger fel'' hahaha!

 

 

Det krävs en Einsteinbebis-Jossan och en alkoholiserad sexgalen hund-Crippa för att komma på sånna här saker ;)

 

 


Så j*vla kallt!

Hello!

Jag kom in för ett bra tag sen men sitter fortfarande och fryser! Det är ju helt otroligt det här vad kallt det är! :O Hur kommer det se ut om ett par år liksom? Man kommer ju inte kunna vistas utomhus alls här i Sverige! Helt insane...
Men jag kom som sagt nyss hem ifrån att ha varit med Jocke sweets och Martin :) Träffade Becca också en stund precis innan jag gick hem, hon skulle lämna mitt smink och så där. Men det började med att jag gick hem till Jocke där han och Martin var. Vi var där ett tag och gjorde inte ett skit haha sen ville grabbarna ut o köra moppe... Jag ba ''what the fuck..?'' Har dom sett vädret? Ska jag åka moppe ute nu får det bli på min eller någon annans crossmoppe, jag är har bara ägt en scooter i hela mitt liv och den gick jävligt långsamt haha lättare o köra cross, så jag stod där ute och frös häcken av mig! Så otroligt jävla kallt!!!
Men sen började boysen inse att det är alldeles för kallt för att åka scooter nu så vi gick in, myste ner oss i soffan och kollade på film! Sen kom Jockes mamma med sushi(God bless her! Haha) och vi åt :) Sen så glodde vi på ''Sommaren med Göran'' hahaha jävligt rolig film faktiskt :P Jag brukar inte gilla svenska filmer så mkt, men den här var riktigt rolig! :) Det är med dom från Hey Baberiba u know? Asrolig! :)
Men sen så gick vi som sagt och mötte upp Becca för att Martin skulle tagga också, sen så drog jag hem! Och nu sitter jag här och dricker mjölk haha supergott! Jag älskar mjölk så sjukt mycket, kan dricka typ 2 liter om dagen :$ Har fått någon underlig craving efter mjölk sen jag kom hem från England haha sick... :P

Nu för tillfället vet jag faktiskt inte riktigt vad jag ska skriva mera, men det kommer upp mera ikväll förmodligen! :)

Puss o kram!



Godnatt!

Tjenare!

Nu funkar det äntligen att skriva ett inlägg! Jag kom hem från Jocke sweets för ett tag sen och försökte logga in här och skriva men det gick inte! :O Det verkar vara flera som har haft samma problem idag, blogg.se funkar inte riktigt som de ska :P
Men nu är jag hemma från Jocke iaf! Idag har jag sovit till ganska sent men börjar ändå bli sömnig nu redan så jag ska väll gå o lägga mig o glo på tv eller nått strax. Vid 18 ungefär så gick jag upp till centrum med mami och köpte sushi! :D mums mums! Jocke kom upp dit och satt och åt med mig, snodde lite sushi hahaha men han e ju min gulleplutt så de e lugnt! ;)
Sen efter det så drog vi hem till honom och tittade på ''Legally Blondes'', en jävligt rolig film :) Det var faktiskt Jocke som ville se den fast det var en tjejfilm haha så tro inte att jag tvingade på honom någonting ;) Men det var jättemysigt som vanligt att umgås med bästa vännen och vi satt och åt lite godis och snackade och hade allmänt roligt :) Sen följde han mig en bit hem också, vi träffade på Jockes polare med en jävligt schysst epa :P Haha diggade den rejält!!!

Men nu ska jag snart gå och försöka sova lite, I need my beautysleep u know! :D hehehe nej men jag drömmer så sjuka drömmar, ska bli kul o se vad faan jag drömmer om inatt hahaha!

Puss o kram på er, sov så sött :)


Gammal bild på Jocke sen när vi började umgås, älskar bilden! :) <3





Natt-tips!

Jaa jag är fortfarande vaken hehe :) Men pigg säger jag inte att jag är dock! Jag sitter här och lyssnar på Lisa Scinta som jag tycker har den vackraste sångrösten jag har hört... Första gången jag hörde henne blev jag helt ställd asså kunde varken sluta lyssna eller stirra på henne! Underbar tjej :) <3
Jag lovade er ett tips idag, men helt ärligt så har jag varit jätteförvirrad över lite saker hela dagen, är fortfarande ganska förvirrad över samma sak, har varit det ett tag och kommer nog vara det ett tag framöver tills det löser sig :) vilket jag hoppas att det gör för det känns inte bra någonstans det här..
Men jag tänkte skriva ner lite saker som jag vet att killar tycker om och för att dom ska hålla sig nöjda. Sen finns det förstås mer och att inte alla killar tycker om samma saker som jag skriver ner förstås hehe men jag skriver ner lite småtips på det jag vet och det jag kan tänka mig att dom flesta gillar :) Lite oskyldiga tips just nu inatt men jag lovar och svär på att det kommer upp flera seriösa inom kort tid!


  • Jag kan ju börja med att säga att det är helt okej att störa sig på sin pojkvän lite då och då och klaga på honom, det skadar ingen så länge han inte hör ;) Neej men helt ärligt talat, att vara en liten ängel skulle aldrig funka, din pojkvän skulle tråka ut sig till döds om han inte får åtminstone lite drama. Fine, dom brukar kalla oss för dramaqueens och allt sånt shit, men vaddå, dom är inte mindre dramaqueens än oss? Belive me!
  • Ge din kille en massage lite då och då, det skadar aldrig någon! ;D He needs it, och så lär han ju känna att du vet hur du tar hand om din man, för det måste man ju veta. Haha, asså en kvinna måste veta hur man ska ta hand om sin man, på samma sätt som en man måste veta hur man tar hand om sin kvinna :P Liksom, what u give is what u get, you know? :)
  • Killar gillar uppmärksamhet. Simple. Dom brukar oftast säga tvärtemot, och ibland menar dom ju att dom vill vara ifred, men dom vill gärna ha ens uppmärksamhet. Det är allt dom vill. Därför blir dom svartsjuka när man till exempel är med en kompis. Då betyder det att dom vill ha uppmärksamhet. Fine, liksom ge dom den uppmärksamheten dom behöver, men inte för mycket, give it to them when they need it. Annars gör du det inte. Det är liksom, hur mycket man än förnekar det, männen som bestämmer. Alltså så har det varit för evigt haha låter sjukt gammalmodigt men det är så; så länge man tar hand om sin man så är allt lugnt liksom. Men se till att aldrig ta skit och du borde få tillbaka det du ger, på ett eller annat sätt.
  • Killar förväntar sig oftast att få veta vad man ska göra, vart man ska och vem man ska träffa. Alla kanske inte är så, som sagt är detta bara för dom flesta. Men dom förväntar sig samtidigt att dom själva inte ska behöva berätta. Så när dom frågar är det kanske bäst att berätta lite vad man ska göra o så där hehe. Men har han rätt att veta så har du också det, remember that :)


Det var tre(fyra) tips som jag hade på lager i mitt trötta lilla huvud just nu. Jag hoppas att det var lärorikt, men dom flesta tjejer vet säkert redan om det här, men som sagt så lade jag bara upp lite enkla användbara tips på hur du håller din pöjk nöjd i dom flesta situationer! Det kommer upp flera tips precis som jag har lovat men jag är väldigt trött just nu hehehe, så det blev inte så jättemycket. Men jag hoppas att det räcker för tillfället!

Godnatt och sov gott allesammans nu och dröm söta drömmar! Ha en bra torsdag imorgon(idag) och så hörs vi när jag vaknar upp!



Hemma från bion, sjukt rolig! xD

Nu är jag hemma igen från bion! Vi såg på ''Did you hear about the Morgans?'', med Sarah Jessica Parker, hon från Sex and the City, och med Hugh Grant min snygging ;) hehehe den var skitrolig! Ni som har sett den, där i duschen ''it's an emergency!'' ''...I sure hope so!'' hahahahahahaha fyfan vad vi garvade!!! xD
Men fysatan vilken snöstorm! Har aldrig sett på maken förutom när jag var i norrland med 45 minusgrader! Shit alltså, Stockholms värsta vinter? Pluffsade hem i snön ikväll och var helt andfådd när jag kom hem till morsan! Haha ringde babe och han ba faan vad andfådd du är, vafan dåför? hahaha och när man kom ut från bion! Shit pommes frites.. 2 minuter ute i Stockholm = 2 timmar i Alaska?! hahaha...
Asså alla har verkligen varit surskallar idag, inklusive jag! Lite småsuriga så där allihopa, någon annan som har haft samma problem? :O Blev sönderstressad av en polare idag att ''du har en halvtimme på dig!'' och han bestämmer inte hur lång tid jag har på mig att gå upp till centrum o käka på? Så när vi träffades så gick jag fram till honom o sa åt han o komma in på Moonlight för nu har han stressat mig som faan nu ska han inte stå ute o röka om det var så himla viktigt liksom. Så kommer han in och säger ''här har vi menshäxan idag!'' eller nått liknande minns inte riktigt..? Så sa jag åt honom att han kan lika gärna gå härifrån då om han ska hålla på så där och då är det mitt fel :O Knaaas haha alla har typ tjaffsat idag känns det som, värsta PMS-dagen för alla, inklusive killar kan jag lova haha :P

Men jag kom nyss hem men kommer nog vara vaken ett tag till, puss på er.






Bio senare | Om Dagens Tips..

Hejsan!

Jag och Carro har precis vaknat upp och ska nog gå upp till centrum och köpa något o äta :) Det får bli kebab haha är sjukt sugen på det! Sen ska vi vänta på att Jocke hör av sig för vi tre ska gå på bio idag eftersom det inte blev så igår tyvärr! Vi vet inte riktigt vad vi ska kolla på men det bestämmer vi nog oss för när vi kommer dit :) Fast igår när vi satt och väntade på dissarn vid bion så vart jag så jävla sugen på biopopcorn så jag köpte en och vi satt och åt hahaha om man känner mig vet man att jag äter nonstop ^^
Men i alla fall, jag måste hoppa in i duschen innan vi drar upp till centrum så jag vaknar till och blir ren och fräsch! Vaknade några gånger inatt av att Carro låg och snackade med dissarn haha han frågade om vi e sura och Carro sa att om du ska be om ursäkt till någon så ere Jossan, jaa jag är inte så jävla glad på honom som gör så där mot Carro för det känns inte bra. Usch nej men nu slutar vi prata om det! :)
Jag vet att jag skulle komma med ett tips igår, men vi kom hem så sent och så där. Men jag har tänkt iaf på att det har varit mycket för tjejer och jag har verkat lite antikillar ett tag haha med tanke på det jag skrev om igår. Men så är inte fallet haha I love boys (a) Neej men så jag ska lägga in ett tips på vad man kan göra för killar så att dom ska må bra u know, dom förtjänar lika mycket attention ju! ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen, good information! Haha, vi hörs vid senare, ha en schysst onsdag nu sweeties.

Så länge får ni njuta av pics på mina favoriter (a)

Kid Rainen

B-Tek

Swaggerboy

:)




Home

Nu har jag kommit hem efter en dag på stan med Carro :) Tänkte bara låta er veta det höhö. Vi skulle ju träffa Mr. Dissaren numero uno! Men jaa.. det blev inte så! Ett bra tips till er killar, hör faanimej av er när ni säger att ni ska och inte 6 timmar efter! Det är fittigt som inget annat... Så jaa jag har aldrig träffat killen men tycker faan inte om honom!
Men nu ska jag gå o vara social mot Carro, vi ska glo på film o så :) Puss o kram



Inte kommit iväg ännu ^^

Angående mitt förra inlägg, jag tycker det är jättesmickrande att folk tycker jag ser bra ut och tar gärna emot komplimanger, ta det inte fel. Asså, jag blir bara irriterad som faan på att killar som VET att jag har boyfriend raggar på mig och förväntar sig att jag ska ta dom istället men när det inte blir så så lackar dom sönder, va e de liksom? Och det märktes kanske att det händer inte en gång om året direkt... Men jag tycker det är jättekul o få komplimanger och att folk säger att man ser bra ut och tycker man verkar trevlig o så, det är bara killar som e medvetna om hur det ligger till och sen går och förväntar sig att allt ska gå som på rosor för dom, that's just bullshit! Time to wake up and smell the coffee guys! :)

Jag har inte kommit iväg ännu för både Carro och jag är ju som vi är, lite sega så där ;) Men snart ska jag åka in till stan och träffa min älskling! Ha en nice tisdag everybody :)



What are u guys thinking, seriously..?




En grejj jag inte fattar är varför killar blir så jävla sura för att man inte raggar tillbaka? Dom vet att man har pojkvän och försöker stöta o säger att dom gillar en o shit men man ger inget tillbaka för att man är upptagen, och då är det helt plötsligt
mitt fel att jag sårar dom? Jag har inte ens gett en liten stöt ens! Asså ursäkta men vad fan tänker ni med? Allvarligt talat här nu, om ni stöter på en upptagen tjej så får ni väll för faan ta konsekvenserna? Men fine vill ni lacka sönder o ge mig kasst samvete fast jag inte borde ha de o få den upptagna bruden o må kasst för att hon har hittat någon hon älskar och ni inte får som ni vill så fine... Fortsätt som ni gör! Sen kan ni ju fortsätta gå och tro att ni är dom enda jag vill umgås med och inte har andra vänner och bli sura för att jag hellre umgås med dom, varsågod o bli arg på mig för att jag har vänner oxå! Jag är visst för snäll ibland, förlåt för det. Jag kanske borde gå o bli bitch istället men det är inte min personlighet, så det här får väll fortsätta i oändlighet! So I guess I'll have to take it all back.
:)




So fine :D

Good mornin' everybody ;)

Jag är supertrött idag! Satt uppe till typ 1 kanske och vaknade 10, borde ju inte vara så trött? Mina ögon känns helt knas som om de e meningen att jag ska blunda hela dagen xD Men jag ska in till stan om ett tag o träffa Carro ju! Jättekul, jag ska bara hoppa in i duschen strax, sen typ försöka hitta något att äta till frulle och sen blir det till att tagga in till stan, typ runt 14 kanske det blir.
Jag måste bara lägga upp veckans hottie, han är ju hur fin som helst :D Ben Chung (B-Tek) från Jabbawockeez.. Har trånat efter honom hela dagen igår hahaha so hot! Love his dancestyle! <3

B-tek baby ;)
Låten e grym också :D

Have a nice day






Feels so wrong, but it's right..?




It feels so wrong but it's right.. Well.. Det känns så fel men det är inge fel med det. Det är bara jag och han som har problem just nu, och då kan det blir så här. Jag vet att det kommer gå över och att jag bara söker affection. Men, vad kan jag göra åt saken? Bara att acceptera läget och gå vidare, right? Det är inget fel i det jag tycker/gör/känner, absolut inte. Men det känns så sjukt jävla fel just för att det är ingen skillnad på det hur jag än känner, det är fortfarande samma situation och det kommer inte förändras, aldrig någonsin. So what am I bitchin' about? Well, nothing apparently. Men jag kan inte göra något åt saken, att det känns så in i helvete fel att det ger mig skuldkänslor..? What the fuck...



I'm sorry..

Förlåt att jag inte har uppdaterat min blogg alls idag och inte kommit med något tips som jag skulle :$ jag har haft för mig lite annat även vid datorn idag då jag måste börja göra så saker händer i mitt liv haha kan ju inte bara sitta hemma hela dagarna det funkar ju inte :P så jag planerar lite saker som ska göras inom kort tid, KUL säger jag bara! :) Men imorgon ska jag träffa Carro-baby inne i stan runt 12-13 men innan dess ska jag planera ett Dagens Tips o se om jag hinner lägga in det eller om det blir efter att jag har kommit hem ifrån stan :) Men ha det så bra och hoppas att ni sover gott ;D
Puss o kram!



Så klockren!

Jag vill bara lägga upp den här videon för jag tycker han är så jävla rolig och ball haha jag vet att den är typ 2 år gammal men ändå :) Btw jag vet inte hur man lägger upp så att själva videon fastnar här på bloggen, någon som vet som kan ge mig tips på de:)?

Basröst ^^



Börjar bli sjuk?

God morgon alla hehe

Vaknade imorse med världens huvudvärk och ont i halsen! Det kändes inte speciellt kul haha men nu lyckades jag släpa mig hit iaf, ska snart börja göra ''frukost'' ^^ Jag tror att det blir potatis med hollandaisås(stavas så?) och korv :D jääääättegott!!! Lyssnar på bra musik nu också som vanligt o de e nice ;) Får se vad som händer ikväll, tänkte fixa ett Dagens Tips senare också.
Vad händer ikväll för er då :)?
Men nu måste jag gå o laga lite käk för jag är vrålhungrig! Pusspuss



Nice lördag

Nu har jag vaknat till ordentligt efter en natts festande :) Jag skulle ju kolla film och ha en mysig tjejkväll med Becca, men det blev till att vi drog över till min systers typ ex/pojkvän (vet inte riktigt hur det ligger till där) och umgicks och festade. Jag drog dit Danne och Tim också lite senare under kvällen, hade inte umgåtts någon av dom på länge. Det var sjukt roligt :) Men lite jobbigt med alla som raggade på en, det blev lite mycket när alla skulle hålla på.. Hahaha men jag får ta det som en komplimang helt enkelt, vad annars? :D
Här kommer lite bilder från hela kvällen :)


 

Där är då min natt i bilder! :) Hoppas ni hade en trevlig lördag??? Puss!

 

 


Goddag!

Nu sitter jag och väntar på att Becca ska komma över hit, hon bor 2 minuter bort, inte ens det ^^ Jättekul för vi har inte träffats och umgåtts så här på jag vet inte hur länge! Men vi ska kolla lite movies och så där och ha en liten tjejkväll, jag kommer förstås försöka ta så mkt kort som möjligt :)
Hoppas ni alla har en trevlig lördagskväll vad nu ni än gör! puss på er



BRUNCH!

God morgon! Eller jag kanske ska säga god eftermiddag?


Jaa men iallafall så sitter jag här och bara tar det lugnt, lyssnar på lite bra musik (just nu i form av KindaSmooth) och ska snart gå och äta frukost tänkte jag! Är sjuuuuuukt hungrig, min mage bara pratar med mig.. :P
Sen ska jag typ gå upp till Centrum med mami och handla lite till ikväll för jag och mamma ska nog ha en innekväll och käka varma mackor eller så :) Kände att jag ska nog ha en kväll hemma, men jag vet inte, jag kanske ångrar mig, jag kan aldrig bestämma mig så där i förväg haha tyvärr.
Neej nu MÅSTE jag gå o göra lite frulle+lunch, är jättehungrig! :O

Tjingeling!



Msnspel xD

Hahahaha jaadu dom här msnspelen är ju sjuka... Satt och spelade mitt o Crippas favvospel så kom jag på ett spel med världens svängigaste musik haha man bara diggar xD Messenger Mayhem heter det haha spela, riktigt sjukt spel och riktigt svängig musik... Vilken jävla fredagskväll det blev idag asså men jag klagar faktiskt inte så länge man har roligt ^^


 

HAHAHA!

 

 


Kvällstips ~ Att våga stå på sig.

Mitt ''Kvällstips'' ska handla om att man måste stå på sig i ett förhållande och att man aldrig i livet ska låta den andra i förhållandet bestämma över en, man ska vara sann mot sig själv och hålla på sina principer. Jag ska ge några riktigt användbara tips på hur du ska kunna stå på dig själv och att bygga på sitt förhållande istället för att riva ner det, för känslorna försvinner tillslut om det bara är en som bestämmer u know.


  • För det första så måste du sätta dig ner och tänka igenom vad det är du vill med det här förhållandet. Vill du ha kvar honom/henne eller skulle det vara bättre om ni gjorde slut? Bestämmer du dig för att göra slut så kan du skriva till mig för mer tips, för jag har som sagt själv gått igenom exakt det och hjälper mer än gärna till. :)
  • Sen kan det vara bra att skriva en lista på vilka saker som du har problem med & som du vill jobba på och förändra. Som till exempel att du kanske har svårt att säga nej när det kommer till att bestämma saker, för att kunna säga nej är sjukt viktigt.
  • En sak som jag har haft problem med är att om man har bråkat och han har sagt ''ahja men fuck it då'', och lägger på luren så kunde jag inte säga ''aah fuck it'' utan jag sa neej nej förlåt och gjorde allt för att han skulle förlåta. Och märker ens partner det så utnyttjar dom det gärna, ibland kanske till och med undermedvetet om dom märker att det är så enkelt. Du MÅSTE våga säga ''fuck it'' (eller liknande) och kunna hålla dig ifrån att ringa och säga förlåt. I början kan det ta lång tid för din partner att vara den som säger förlåt eftersom han/hon har vant sig vid att du gör det. Men tillslut fattar han/hon att det inte är så. Och ger man dom tid att tänka så kanske dom till och med inser att det var han/hon som har gjort fel.
  • Om du inte tycker om någonting som han/hon gör så våga säga det! Världen går inte under och din kärlek kommer inte göra slut med dig för att du har egna principer, snarare tvärtom. Han/hon kommer tycka att du är intressant eller bara fattar att du har ett eget liv och tar han/hon inte hand om dig eller tar hand om erat förhållande så går du vidare! Du får absolut inte få honom/henne att tro att han/hon kan behandla dig hur som helst och att du inte vet hur man går vidare. Om du har så stora problem och själv vet att du inte kan göra slut, så stå bara på dig själv hur svårt det än är! Det kan bara ge bra slut. Men bli inte för kaxig bara, ingen gillar mallgrodor.  :)
  • Ibland kan man sätta sig ner och säga att ''neej nu ska jag faan inte höra av mig på några dagar så han hör av sig och så han inte tycker jag är för jobbig''. Gör inte så. För det blir bara jobbigt för dig, för du kommer att sitta där och undra varför han/hon inte ringer. Tänk inte på det alls! Gör andra saker som du tycker om att göra, umgås med vänner, titta på dina favoritprogram på tv. Och ring honom/henne när du har tid. You have your own life. :)
  • En annan viktig sak är att gå inte runt och tänk på att din kärlek kanske tycker du är jobbig. Tänk på varför han/hon blev tillsammans med dig från början och varför han/hon fortfarande är tillsammans med dig. Din kärlek gillar din personlighet, ditt utseende, ditt sätt att skratta, ditt leende, ditt sätt att äta jaa you name it! Han/hon tänker inte på dom jobbiga sakerna. När ni inte är med varandra så saknar han/hon dig. Tro mig, det är väldigt svårt att intala sig själv men det är verkligen så. Tänk på varför du är tillsammans med honom/henne? Samma anledningar! Så tänk på dom bra sakerna, och inte dom dåliga!
  • Men gör din kärlek något som du inte tycker om, var inte rädd för att säga till och stå på dig! Skit i vad din kärlek sen säger, hur logiskt det än låter. För dina principer är dom mest logiska, och du ska inte låta dig övertalas bara för att det låter bra från din kärleks mun. Om du inte gillar något så håll inte tyst. För din kärlek gör ju tydligen inte det. Why should you? Ni kommer längre om ni är ärliga mot varandra och är er själva! :)

Efter att ha gjort alla dom här sakerna kommer det att kännas bättre, det kan ta tid det vet jag att få allting rätt och att klara av att hålla sig ifrån telefonen. Men kom ihåg att du har dina vänner som mer än gärna hjälper dig, din familj hjälper dig också gärna. Har du så stora problem att du inte kan tänka på annat så tycker jag att du borde skaffa proffisionell hjälp, för det här är ett allvarligt problem men som många andra har, så kom ihåg att du är inte ensam. Vill du ha fler tips eller bara prata med någon som vet hur det är men inte vill (eller vågar) skaffa annan hjälp så mejla mig på [email protected] eller skriv i kommentarsfältet.

Om du blir misshandlad fysiskt eller psykiskt så borde du söka hjälp. För det ska du inte acceptera.


Good luck, I hope it helped!



Om Dagens Tips (Kvällstips)!

Jag sitter som sagt och planerar mitt Dagens Tips som idag blir Kvällstips! Hehe, och jag kan ju säga vad det ska handla om så intresserar det dig eller känner någon som det kan vara bra för o läsa så kika in senare eller skicka vidare min blogg! :) Jag skriver ju allt det här för er skull och för att ni ska få bra tips:).
Ikväll ska det handla om att man ska och HUR, viktigast av allt, man ska våga stå på sig i ett förhållande där ens partner har övertaget, att du känner att han/hon är den som bestämmer i princip allt. Det är viktigt att våga stå på sig så man inte gör saker man egentligen inte vill men man gör det för att den man är kär i säger så!!! Jag väljer att skriva om det för att jag själv har haft det problemet, tycker det är viktigt.



Bumper Stars ^^

Tjoo!!

Jag sitter just nu o har käkat kebab och druckit Redbull och spelar msnspel med Crippa xD Hahaha, så jävla kul, vi spelar ett spel som heter Bumper Stars och jag kan inte sluta garva!!! Så jävla roligt hahahahaha! Att man kunde ha så kul åt tjocka katter och ninjor som bumpar och stutsar hahaha...
Neej men tillbaka till reality :) Hehe, jag sitter och planerar ett Dagens Tips, har inte haft någon tid alls idag faktiskt! Har gjort lite småarbeten som jag tyvärr inte kan säga något om, sen har jag haft ett långt samtal med mina föräldrar om en resa som snart kanske ska göras och så! Men jag sitter och planerar för fullt så att det ska bli så bra som möjligt :) och spelar lite samtidigt förstås hehe men kan man göra 2 saker samtidigt så kan man :D

Kramis



God morgon!

Det här är det senaste jag har vaknat på hela veckan :O Men det är skönt eftersom jag somnade inte så sent heller, då har jag sovit ut ganska mkt, får se om jag blir piggare sen hehe.
Tänkte meddela att jag ska göra ett till litet Dagens Tips idag, och jag undrar om jag ska döpa de till nått annat eftersom det kanske inte kommer upp varje dag? :P Vi får se helt enkelt hur jag gör!
Men nu ska jag börja fixa och dona lite, och jag måste äta lite frulle så jag blir pigg o glad idag och inte nån surkärring ;D

Vi hörs senare :)



Jag har de bra ida'

Jag kan inte sluta lyssna på den här låten! Ulrik Munther sjunger En Vanlig Dag. Helt underbar röst, man blir ju typ kär (a) Haha, och själva låten är ju skitsvängig :D haha lyssna (8)


Han är ju söt också :b

Klicka på bilden..




YO!

God morgon! ^^

Jag har verkligen vänt på dygnet, nu skulle det passa att gå i skolan haha :P Jag är aspigg runt 7 på morgonen typ, och det är sjukt ovanligt för mig! Har alltid varit den som sovit bort hela dagarna och är ute och ränner på nätterna, men det kanske är dags att ändra livsstil nu? Haha.
Men jag är fortfarande lite småtrött just nu så jag ska försöka vakna upp lite nu så jag känner mig som en normal människa igen ^^ Sen kanske jag ska ta o komma ut på en promenad i vårt vintervita, kalla land? Neej men vi får se om jag orkar det, för det är inte något som jag brukar göra tyvärr haha annars hittar jag på något annat idag, det känns som en sån dag!
Have a nice day :)



Idéer till min idé? ;P

Tjenare :)

Satte mig nyss här, har kollat på en film haha är faktiskt sjukt trött så ska väll gå o lägga mig snart. :P Ville bara komma hit o skriva ett till inlägg innan jag går o lägger mig och titta lite andra saker också. Jag har inte använt min kortlek på ett tag haha u know min lilla idé. Det är svårare än jag trodde att komma på saker att välja mellan. Men det kommer väll så småningom! Har gjort lite småsaker som man gör typ i vardagliga livet, men annars har jag inte gjort mer. Några idéer på vad jag kan göra och välja mellan? För just nu är min hjärna tom :P Men som sagt, det kommer när det kommer liksom! Bara o köra på!
Men men, sov så gott nu and have a nice day tomorrow ;D



Dagens Tips ~ Romantisk kväll

Det här är ett tips för dig som vill ge din kärlek en kväll att minnas! Detta funkar exakt lika bra för killar som för tjejer!
Du kanske vill ge din kärlek en avslappnande, riktigt mysig kväll efter en lång dag i skolan/på jobbet, eller så vill du bara vara allmänt kärleksfull, som jag älskar att vara! Det här kan vara bra att planera några dagar innan så allting blir så perfekt som möjligt.



Förberedelserna är dom viktigaste, så här kommer först lite förberedelser för en underbar kväll:

  • Tänk först och främst igenom vad din kärlek tycker om, som favoriträtt, favoritfilm och favoritsysselsättning! Tänk ut din kärleks favoriträtt och handla alla tillbehör för att kunna laga till den. Jag skulle känna att jag vill fixa allting själv eftersom då känns det eget liksom, men om du inte kan laga mat så ta hjälp av någon kompis eller granne kanske! Det är bara bra med hjälp.
  • Till efterrätt så är jordgubbar doppade i smält choklad, speciellt mörk choklad, så perfekt! Att mata varandra med jordgubbar är nog en av dom sexigaste sakerna man kan göra tillsammans, ät dom som efterrätt framför filmen eller senare i sängkammaren, det bestämmer du. Choklad är som dom flesta vet ett afrodisiak och väldigt bra för lusten! ;)

  • Gå ner till videobutiken och hyr en film! Om du är kille och din tjej tycker om att titta på sorgliga kärleksfilmer som hon gråter till så är det här ett perfekt tillfälle för att hyra en sån film! Det får henne att känna sig uppskattad och känner att du gärna tittar på hennes typ av filmer, det känns bra för oss tjejer, och så får vi oss en chans att bli tröstade och krypa ihop i din famn och känna oss trygga! Om du är tjej så behöver du nödvändigtvis inte hyra en sån film, hyr i en genre som du vet att din kille gillar, så visar du honom att du gärna tittar på filmer som han tycker om, tänker på honom liksom!
  • Övriga saker att köpa är förstås doftljus! Mina favoriter är rosor, såklart, och lavender. Vanilj kan ge en stark doft, men det doftar otroligt gott! Doftljus ska man INTE ha medans ni äter eftersom den förstör sinnerna för att känna matens doft och smak, men doftljusen kan ni ha i sovrummet eller i badrummet under ett bad! Sen beror det helt och håller på vad ni tycker om att göra tillsammans. Gå efter vad ni tycker om tex i sängkammaren, om ni tycker om att gå på promenader tillsammans så kan ni ju göra det, ni kanske spelar spel tillsammans, gör det då! Det här är eran kväll och ni borde göra saker tillsammans så ni har roligt och trivs!

 



Nu till hur ni kan få en underbar kväll med 8 enkla steg:

  • Börja med att ta reda på när din kärlek kommer hem och se till så att han/hon faktiskt kommer hem. Du kan säga att du har en överraskning som väntar hemma om du vill.
  • Innan du börjar med maten så ställ upp några ljus! Det måste förstås inte vara doftljus om ni inte gillar det, men doftljusen passar bäst i sovrummet och i badrummet. Men ställ upp vanliga ljus, helst röda, i hallen för din kärlek när han/hon kommer hem. Ställ upp vanliga ljus lite varstans i hela lägenheten där du tycker att det passar. Bästa är att låta hela lägenheten lysas upp av endast levande ljus och kvällshimlen!
  • Sätt i filmen i spelaren så att den väntar där så ni bara kan sätta er ner och titta!
  • Börja sen med maten så att den är klar i lagom tid tills din kärlek kommer hem. Möt honom/henne i hallen och ge en kyss. Led honom/henne in i köket eller matsalen där det finns massa levande ljus och allting är framdukat på bordet. Bästa är att låta din kärlek upptäcka själv att det är just hans/hennes favoritmat du har lagat!
  • Om du vill äta jordgubbarna efter maten till filmen så är det bara o ta fram dom ur kylskåpet (fixa förstås till dom i förtid och låt dom stå i kylskåpet så länge) och mysa framför filmen! Annars kan ni ju göra det lite mysigt/sexigt i sovrummet sedan och spara det till dess!
  • Jag tycker att det är otroligt mysigt att ta ett bad tillsammans med sin älskling, därav doftljusen i badrummet! Tappa upp ett bad och ha endast ljusen tända och ligg där och mys tillsammans, det rekommenderas verkligen för det är så sjukt mysigt och romantiskt! :)
  • Se stunden efter badet som eran stund. Gör det som ni tycker om allra mest att göra tillsammans, spela tv-spel, spela brädspel/kortspel, gå på promenad. För efter badet är man väldigt avslappnad och det är då lättare att skratta och ha kul och vara sig själva tillsammans!
  • Om du vill så kan du fixa till någonting att ge till din kärlek, en liten present eller kanske en dikt, beror helt på vad du vill! Din kärlek uppskattar precis vad som helst, så länge det kommer från hjärtat.  :D


Detta var mitt tips på en romantisk och avslappnande kväll tillsammans, slutet bestämmer ni själva ;) hehe.
Jag hoppas att du och din käresta får en sjukt trevlig kväll tillsammans och förhoppningsvis så har mitt tips hjälpt dig som kanske inte vet hur du ska få till en riktigt romantisk kväll! Det här är från mina egna upplevelser och min kärleksfyllda hjärna, och det har funkat väldigt bra för mig och mina kära som jag har tipsat. I hope this will work for you to! <3 :D



Om viktmobbing




Jag fick precis min VR i posten och kollade på framsidan som jag brukar. Det första jag såg var artikeln om smala tjejer om viktmobbning. Och det här är något som har stört mig riktigt länge. Alltid har jag fått höra saker som ''Gud vad smal du är, du måste äta!'' & ''Jaa du måste väll vara allt bra lycklig, du som är så smal!'' Folk verkar tro att det är mer rätt att kommentera en smal människa än en överviktig. Jag har alltid tyckt att man ska se ut precis som man vill, man är fin hur som helst. Jag har försökt o tänka så om mig också, men att höra anorexiabarn och sånna saker är inte så kul. Jag har alltid varit smal, hur mycket jag än äter. Och jag skulle verkligen inte ha något emot att gå upp några extra kilon! Folk säger ''killar tycker om att ha något att ta i, varför vill du vara så smal?'' Jaa ni det är inte något som jag bestämmer! Tyvärr asså, men att kommentera överviktiga människor är lika illa som att kommentera smala människor! Det gör minst lika ont att höra anorexiabarn som att höra att man är för tjock!

Jag har mina dagar då det här tar åt mig, men jag försöker tänka att man ser ut som man gör, och det är fint och unikt! Så jag har slutat lyssna på alla dom där kommentarerna och försöker acceptera att jag går inte upp i vikt, kommer nog aldrig nånsin att göra det, men det gör det inte mer rätt att kommentera smala människor.
Kände att jag måste skriva av mig det här, för det här är ett viktigt ämne och något som jag själv har levt ut, och det är fler tidningar och så som har börjat ta upp det, och det är jättebra tycker jag! För man kan må lika dåligt, smal eller inte. Jag tycker att det ska få ett stopp! Sluta kalla varandra elaka saker vafan, njut av livet istället?



Om Dagens Tips

Jag har funderat och har bestämt mig för att jag ska börja göra Dagens Tips. Och eftersom att min blogg inte bara handlar om min vardag utan den vänder sig till dom som vill läsa om kärlek, känslor, vänskap och killar och så där så kommer det handla om det förstås. Jag skriver mest till tjejer eftersom jag är en tjej, men eftersom jag skriver om killar så kan jag skriva till killar också. Jag har sagt att den här bloggen ska ha lite killgrejjer (för jag älskar motorer, bilar och motorcyklar och sånt!) i sig, men jag har inte kommit så långt i mitt bloggande än, jag har liksom varit på invänjning kan man väll säga! Men jag ska köra igång med så kallade Dagens Tips.
Det kan vara ett tips om hur du ska göra en riktigt romantisk kväll för dig och din kärlek. Det kan vara ett tips på till exempel hur du själv kan stressa ner dig i hemmet. Det kommer också finnas tips för hur ni killar kan göra era flickvänner riktigt glada/tillfredställda/lyckliga, samt hur ni tjejer kan göra era pojkvänner glada/tillfredställda/lyckliga of course. För det är det min blogg handlar mest om; kärlek, killar & tjejer.
Så imorgon kommer jag att lägga upp mitt första Dagens Tips: hur man kan få en riktigt romantisk kväll, bra både för killar och tjejer :)

Men jag ska upp tidigt imorgon bitti så jag måste nog gå och lägga mig strax! PS. Är det någon som kan fixa ett schysst tema o så? Hojta till, skulle vara jättegulligt! :)

God natt och sov gott, sweet dreams ;)



- Ta vara på dina vänner.

Heeeej!

Jag vill bara meddela att jag är på tillräckligt bra humör ikväll haha :D Neej men jag hoppas att ni som läser bloggen också är på bra humör, annars hoppas jag att jag på nått sätt gör er på bättre humör, för ikväll är en sån kväll helt enkelt!

Jag har också bara en sak till att säga. Att även om man är kär så är det okej att känna sig trygg hoss någon annan också. Alltså, bara för att en annan kan få en att må superbra och man messar den personen när man känner sig lite nere när man vet att ens stora kärlek kanske inte alltid svarar så är det inte fel. Det är bara bra! Så länge man inte får känslor för den personen som mer än en väldigt bra vän. Och jag som tjej vet att killar blir otroligt svartsjuka på varandra, så man ska vara försiktigt med vad man säger och gör. Men att ty sig till en annan person som kan få en att skratta, som kan vända ens sura min upp och ner, och man känner sig bara trygg och att den personen respekterar en, det är inte fel någonstans. Det är viktigt att veta att man kan ty sig till andra människor, tjejer som killar, för att bygga upp nya vänskaper är bland det bästa som finns. <3






Chill

God eftermiddag!

Jag sitter här o tar det lugnt bara, käkar lite godis och är bara allmänt seg! Tänkte snart hoppa in i duschen. Har inte så mycket intressant att skriva om faktiskt, men tänkte bara uppdatera lite nu eftersom jag ändå sitter här! Det blir nog mera intressanta inlägg lite senare :)



Hemma från Jocke!

Nu har jag precis kommit hem ifrån Jocke sweets och satte mig här, jättetrött. Har ju blivit så van o gå och lägga mig vid den här tiden dom senaste dagarna hehe. Men jag och Jocke hade det jättemysigt! Fick en varm kram när jag kom innanför dörren ifrån den kalla vintern och kylde ner honom lite på köpet! Hahaha, vi satte oss o vardagsrummet och tittade på Zombieland, en sjukt rolig men lite äcklig film haha fyfan vad jag garvade! Jocke också, han Woody (man fick ju aldrig reda på hans riktiga namn i filmen) var ju härlig! Alltså han som är värsta twinkyälskaren haha han heter ju Woody på riktigt. Så jävla härlig snubbe! xD
Sen kom mamma med godis, en Redbull och sushi! Jag är ju en sån sushiälskare tihi. Sen kollade vi på Kopps och myste ner under en filt :) Känns verkligen som lillebrorsan som man aldrig fick! Har saknat dom tiderna med Jocke, jag är ju trots allt hans tattkant ;) hehehe.
Sen gick jag hemåt och nu så sitter jag här! Det enda som fattas är min älskling som jag saknar väldigt mkt <3
Lägger upp lite bilder.


Där är då jag innan jag gick till Jocke! Min typiska pose, det kan vara bra att veta det också ^^

 

Det här är då tröjan bakifrån som jag införskaffade i England! Aaaashet, jag älskar det här linnet så sjukt mkt (a)

 

Min älskade sushi från Skogås Centrum! Love <3

 

Sweets Jocke :) <3

 

Vi kollade runt lite på Jockes facebook eftersom jag inte har någon, så jag får hålla mig uppdaterad genom honom haha xD

 

Lite smått gammal bild på Jocke, från typ i somras/höstas haha tagen med min mobil..

 

Baksidan på kortleken jag köpte :)

 

Sleep tight and don't let the bedbugs bite!

 

 


Lite foton

Sitter och degar framför datorn ännu en förmiddag medans vännerna är i plugget... Haha, jag vaknade väll runt klockan 6, gick och satte mig i köket och drack en kopp te och lade lite patienser. Kunde inte bestämma mig om jag ville sätta mig vid datorn eller vakna upp som en hälsosam människa och sitta i köket o kolla ut från fönstret... Så korten bestämde, haha, jag satte mig i köket. Men sen gick jag o satte mig vid datorn i alla fall för det var inge roligt o sitta där helt ensam :P
Spelade lite msnspel med en polare, ovanligt? Hehe nej, har sen hunnit äta lite frukost, och pappa har kommit med usb-sladden till min mobil! Jag har ingen kamera (jag kanske råkade tappa bort den i Spanien inne på en toa *host*) så jag tar bilder med min halvkassa mobilkamera. Har inte haft sladden till den men nu har jag det! Ska lägga upp lite bilder som jag har tagit, tex när jag och Carro var i Uppsala tog jag bara ett par bilder, och sen lite småtråkiga bilder :)


Carro på en buss i Uppsala som vi fick planka på eftersom vi var så pass dumma som trodde att dom åkte med sl-kort i Uppsala också :P btw, dom åker med ul-kort, såklart?! Hahaha.


Vi satt på en toalett på Fyrishov ett tag och hade lite lekar för oss där vi skulle gissa vilken låt den andra sjöng... Haha det + att vara sjukt trött = jävligt mkt skratt!


Ja, vi hade otroligt kul iaf i väntat på Jobbarn ^^


Jag som aldrig i livet skulle vara med på kort när man ser ut som en zombie! Haha, ursäkta... :P


Min kissemiss som är sjukt svartsjuk av sig... Jag låg och klappade en av våra andra katter, och denna svartsjuka sak låg nere på golvet o stirrade upp på oss. Så kommer han upp till soffan o puttar ner andra katten och lägger sig, men han vill inte bli klappad, han vill demonstrera för mig hur tjurig han e. Han vänder bort huvudet & lyssnar lite försiktigt bak mot mig när jag försöker gulla med honom. Haha, jag och morsan har så kul åt honom. Han gör alltid så när jag klappar en annan katt, nästan som pojkvännen ^^

 

Jag ska försöka ta mer kort nu när jag har sladden, kanske blir lite långtråkigt o bara läsa och kolla på bilder som jag tar från Google, hehe :P Men men, nu ska jag kanske hoppa in i duschen snart, ska nog träffa Jocke idag :)

 

 


Gottedag! :)

Yo everybody!


Har haft en sjukt skön dag hittils! Suttit vid datorn ett tag precis när jag vaknat och spelat lite msnspel med en polare, lyssnat på musik och så där. Sen vaknade morsan och lagade lite käk, jättegott! En sorts gryta hon brukar göra med pasta, SÅ GOD! Kanske ska lägga upp receptet här för den är så jävla god :)
Sen har jag bara haft en chilldag asså, har varit inne på en sida som heter www.felsms.com, så sjukt rolig! Det är en massa personer som skriver ner sms som dom har skickat fel, inte alltid så glamouröst... ;)
Men iaf, sen gjorde mamma lite smälta bär och hällde det över vaniljglass, Gud så gott! Värsta gottedagen idag asså, kände på mig att den här dagen skulle bli mysig :) Vi får se sen vad som händer eftersom jag alltid tar dagen som den kommer!

Nu ska jag fortsätta läsa felskickade sms och äta choklad tihi, puss o kram!



Wierd dream

God morgon ^^


Jag vaknade typ nyss av en riktigt sjuk dröm... Har legat och sovit sen 8 på kvällen fram tills nu, jag har märkt att om jag sover som normala människor (alltså lägger mig på kvällen och går upp på morgonen), så drömmer jag dom sjukaste mardrömmarna ever! Det är inte roligt nånstans. Förutom kanske att dom faktiskt är så pass sjuka att jag sitter upp i sängen tio minuter efter o tänker what the fuck..? och att dom är så verkliga, så klara, att jag på nått sätt tror att det händer på riktigt? Aah, men det är bara allmänt fuckat... Typ jag kör bil, byggnader rasar och brinner, vi klättrar på väggar, blir tagna av snubbar som har värsta makten, vi rymmer och aah ännu mer sjuka saker...
Så jag hoppade hit hehe visste inte om jag skulle ligga kvar o glo på tv o lata mig eller om jag skulle sätta mig här o vakna upp lite, så jag blandade kortleken och jag hamnade här. :P Nice huh?
Sitter o lyssnar på asgamla låtar med Darin haha jag tyckte om honom rätt mycket när han var ny, jag tycker fortfarande om hans röst grymt mycket, han kan verkligen konsten att sjunga! :) (8)


Jaa det är väll sant, jag får försöka se skönheten i mina sjuka twisted drömmar? ;D





OCD-damp...

Idag är en jobbig dag. Sjukt massa jävla tvångstankar, och då blir jag rätt så irriterad också... Har jag så mycket tvångstjosan som jag har nu så är jag som en tickande bomb som kan sprängas när som helst och få rådamp... Då brukar jag undvika att göra något, men att vara med Jocke (min vän jag skulle träffa) brukar alltid får mig på bra humör även om jag har massa sjuka saker för mig! Och det är ju skönt förstås.
Jag sitter och väntar på att han ska höra av sig, han skulle fixa fram en ny mobil sa han först. Har suttit och spelat lite kort med morsan men tvångstankarna blev för jobbiga mot mig för o kunna spela mer. Tror att jag ska hoppa in en sväng i duschen strax!



Hello!

Sitter och kollar runt lite på youtube och kollade igen på den här killen som jag hittade igår när jag kollade lite på Jabbawockeez. Han är ju bara för ball! Älskar när han låser sina armar och när han gör som vågor haha har försökt göra det jättelänge nu men verkar aldrig lyckas... ^^
Jag tycker han är asgrym och önskar att jag också kunde dansa så där! Kanske ska ta upp dansen igen och se hur långt jag kommer? Jag vet faktiskt inte, får tänka lite på det eftersom jag vill börja på thaiboxning och så där igen också. We'll see! :)
Snart ska jag äta min favorit mat; potatis och hollandaisesås! :D Älskar det asså, mmmh, det är så himla GOTT! Sen ska jag träffa en vän som jag inte har träffat och umgåtts med ordentligt på bra länge. Vi kanske skulle gå på bio, men eftersom jag fortfarande är lite småsjuk, snurrar och ont i huvudet och mår illa och det, så är det nog inte så bra att åka in till stan eller så nu. Så jag kanske bara går över till honom eftersom han bor ca 10 minuter härifrån om man går i min takt hahaha, och tittar på någon film, asmysigt låter det som! :)

Ha en bra eftermiddag people!



Retard comviq! | The game has begun.

God morgon!

Jag har varit vaken sen typ halv 6 och legat och degat framför tvn, har ju sovit hela kvällen och hela natten trots allt! Men jag är fortfarande lite sömnig, lite småseg sådär. Men det är chill ändå! Comviq har ju cpat sig hela morgonen nästan men har precis börjat funka för mig igen! Någon annan som har haft samma problem? Usch, jag hatar verkligen när det händer!

Jag påbörjade min idé med kortleken där idag också. Eftersom man inte ska tvinga fram frågor, för då blir det inge bra ju, så kanske det inte händer så ofta. Men jag fick upp en fråga som jag verkligen inte kunde bestämma mig vare sig jag ville göra det eller inte.
Det var att jag började småtjaffsa med en kompis och han frågade mig om jag var sur för jag verkade fett dryg mot honom sa han. Och så bad han mig berätta vad problemet var och det gjorde jag. Och vi började tjaffsa om att han har förändrats på sista tiden också och så där. Sen gick jag ifrån datorn för jag pallade verkligen inte börja tjaffsa med honom om någonting som jag inte har med o göra, därför hade jag inte sagt något till honom om hur sne jag var på honom egentligen förrän han frågade, då måste jag ju berätta liksom. Så jag undrade ju om jag skulle fortsätta skriva med honom and speak my mind u know, eller om jag bara skulle skita i det så det inte blev värre. Så blandade jag kortleken och det blev att jag skulle fortsätta snacka med honom. Till min lättnad så orkade inte han heller tjaffsa och vi slutade skriva med varandra efter att han bett mig be en tjejpolare ringa honom... Phu!
So, the game has begun! :)



My idea!

Så, nu har jag kollat på och lekt lite med tillbehöret till min idé... Gillar den asmkt, luktar nytt och gott och aslätt att blanda...
Blanda? Hmm, vad kan det då vara...?
Joo det är en kortlek förstås! Vi kan ju börja med att säga att jag vill använda just en kortlek till min idé pga jag ÄLSKAR kort! Allt som har med kort o göra, kortspel, patienser, korttricks. Jag gillar kort så mycket att jag har hjärter, klöver, ruter och spader som tungpiercing. Såg den i England och sa HOT DAMN, den måste jag ha!

Och nu till min idé...

Jag skrev ju förut i min blogg att jag gillar inte o planera mina dagar, tar dom som dom kommer, och att jag är väldigt spontan av mig, jag låter slumpen bestämma vad som händer. Remember? Well, I did. Och då började denna idé ta form i min skalle. Har ni hört talas om Tärningsmannen? Han låter slumpen avgöra vad han ska göra. Han har två alternativ, och så slår han tärningen, och om han får mellan 1-3 så betyder det kanske ja, och mellan 4-6 så betyder det då nej. Och han gör som tärningen säger och det förändrar hans liv. Jag blev inspirerad, men eftersom jag har sån himla tur i kortspel och litar på korten och älskar kortspel och de, så bestämde jag mig för att göra samma sak, fast med kort. Låter det insane? Haha, jaa jag är väll lite insane, men det är spännande som faan kan jag säga er. Och jag börjar förstås med småsaker, faan jag kan ju inte börja köra med skitstora saker på en gång, men det kommer! Och jag ska aldrig banga, utan ska göra som kortleken säger. Så har jag tex två alternativ att välja mellan, så kanske 1-7 betyder ja, och då betyder alltså 8-ess nej. Så blandar jag, och blir det nej så kör jag på det. And that's the deal. Never quit.
Låter det spännande? Haha, det tycker jag iaf. För jag pallar verkligen inte med det tråkiga liv man annars har, jag litar på slumpen och låter den gärna avgöra, för jag tror att slumpen har med ödet o göra, och att det som händer jaa det är meningen. Understand?

Jaja, that's my idea I've been keeping from ya'll! Like it? I know I do! ;)
Jag började ju med den igår, men det var med en gammal sketen kortlek och småsaker som jag bestämde mig för när jag var uttråkad, nu är det på allvar.

Well, cya! <3


Klicka på bilden för att komma till orginalets hemsida.

 

 


Asian

Goddag!

Jag har precis kommit hem och sitter här och äter jättegod sushi och har hämtat ut ett paket på posten! Jaadu, det är min lilla idé som har kommit hem till mig äntligen ;) Så jag ska bara packa upp och kolla lite, sen får ni reda på vad min idé är, äntligen va? :) hehehe.
Asså, sushi är nog den godaste maten... En liten fakta om mig; jag är helt förtjust i asiatiskt! Asiatisk mat, asiater tihi dom är ju hur snygga som helst?! :D Tihi, jaadu, kanske har märkt de me tanke på Jabbawockeez och Ryan Higa? Jaa, men det är en liten fakta om mig, jag älskar asiatiskt över huvudtaget, det är nått med dom som jag dras till... Is that so wrong?! (a) <3

Kramis


Två bilder på sötnosen :)

Enjoy it ^^



Sjukt bra låt

En låt som väcker så många känslor, som går rakt in i hjärtat varje gång jag lyssnar på den:


Danish - Le Igen

Det är en av dom få låtarna som jag känner igen mig så sjukt mycket i... Som en pil rakt igenom hjärtat <3

ღ Kärleken är viktig för alla. ღ

Neej usch jag kan inte sova... Vet inte varför, kanske för att jag är lite sjuk, kanske för att jag har mycket i mina tankar? Jaja, nånting äre iaf.

Jag har haft lite saker i mina tankar ett bra tag nu. Tänk vilka saker man utsätter sig själv för för dom man älskar. Det är ganska otroligt vad starkt en människas hjärta är, hur mycket man kan gå igenom innan ens hjärta brister. Jag har bara mig själv som exempel, och mitt hjärta har tagit mycket stryk under livets resa än så länge, och ändå är jag bara 17 år. Men inte har det brustit än. Jag tror att så länge man har kärlek i sitt liv, man vet att man är älskad och älskar någon så kan ens hjärta inte brista helt. Det kanske är lite trasigt i kanterna och kan behöva extra mycket kärlek och omtanke för att läka. Men mitt hjärta är iaf inte brustet än, trots att jag har fått känna på livets hårda kärleksskola i så många år.
Jag vet att jag har folk i mitt liv som står ut med den jag är och trots allt älskar mig. Fastän jag kanske inte fattar syftet med min personlighet alltid. Alla har vi någon gång identitetskris, speciellt i tonåren, och ibland vet jag inte ens hur jag ska göra när det gäller vissa saker, oftast kärleken. Det viktigaste i mitt liv är kärleken, mellan mig och pojkvännen, mig och vännerna, mig och familjen. Och andra människor. Jag vill inte snäsa åt folk som går förbi och kanske känner igen mig, eller bara stirrar på mig. Jag ger dom hellre ett leende, även om jag ibland kan bli sne.
Men så länge man vet att någon älskar en, och så länge man har någon i sitt liv som man kan älska och vill bli älskad, så håller hjärtat. Så försök att ge människorna i din omgivning den omtanke, uppmärksamhet och kärlek som dom behöver, så ska du se att du kommer få sjufaldigt tillbaka när du verkligen behöver det!

Puss o kram på er alla sötnosar! Ha en sjukt bra dag :)



Sjuk...

Hejsan!



Asså shit, jag har legat hela dagen och mått jättedåligt... Legat o spytt var tionde minut typ och huvudvärken... Jaa, bakfylla gånger 10 kändes det som! Helt sjukt! Men nu känns det lite bättre, men efter att ha spytt upp halva mig så är jag helt svag i hela kroppen och JÄTTEHUNGRIG! Men kan inte äta något :( När jag reste mig för o hämta vatten så vek sig knäna under mig! Haha, helt insane!

Jaja, nu så sitter jag här en sväng eftersom jag har legat hemma och haft tråkigt framför tvn hela dagen, lyckats sova oroligt ett par timmar bara typ... Usch, nej den här dagen är bara något jag vill glömma!

Jag har ju börjat med min lilla ''idé'' oxå tihi... Vill ni veta om den? Ni får helt enkelt vänta tills imorgon! Då ska jag berätta ALLT om den, när jag har vant mig lite hahaha, det är ganska spontant, och jävligt skönt! Tihi, och jag ska hålla mig till det här nu och inte banga någon gång, asså det kommer bli niiice :)

Hoppas ni sover gott allesammans ^^



Home again!

Hej!

Då är jag hemma från Uppsala nu då, hehe. Det var riktigt kul kan man ju säga fast det slutade inte direkt som vi hade tänkt oss... ^^
Jag och Carro träffades inne i centralen och åkte upp till Uppsala. Vi skulle ju överraska hennes barndomskompis när vi kom dit så han visste inte att vi kom. Vi visste bara att han jobbar på Dressmann och hans namn. Så jag fick fråga på båda Dressmann i båda galleriorna där om dom hade en vid hans namn, och neej det hade dom inte! Vi undrade om han har ljugit om vart han jobbar? Det kan han ju inte göra liksom. Så gick vi runt lite, käkade på BK och så där, och letade lite mer. Så vi åkte till Fyrishov, äventyrsbadet, och satt där i typ 2 och en halv timme! Vi hade ju messat honom vid det här laget och ringt, men han ringde inte förrns då. Haha, och han skulle inte kunna sluta på jobbet förrän om några timmar sa han! Han hade så sjukt dåligt samvete och skulle fixa taxi och betala resan hem o de, haha asså stackars kille. Vi sa hela tiden att de e vårat fel som inte ringde innan, och att jag och hon alltid har för oss sånna här äventyr och att vi fick se Uppsala, men han sa förlåt förlåt förlåt hela tiden stackars kille! Så vi åkte hemåt och kom hem till mig vid 1 kanske, satt o sov på tåget! Var så jäkla trött som inte hade sovit något natten innan heller!
PS. Vi hittade inte honom på någon Dressmann för att i Uppsala heter han tydligen något helt annat, INGEN känner honom vid det andra namnet, inte ens hans bästa kompis haha fråga mig inte... DS.

Jag orkar faktiskt inte skriva mer just nu, så jag får göra det sen :) puss o kram <3



Uppsala, here we come! | OCD.

God morgon allesammans!

Haha, jag har typ inte sovit nånting, tihi (a) Men jag ska ändå till Uppsala tillsammans med Carro baby idag, och vi ska bada o hälsa på en barndomskompis till henne och sen sova där, aaaasnice! Sitter och planerar lite saker som jag ska ha med mig upp dit då, och lyssnar på hög musik och ska snart börja laga något o äta och börja fixa mig. Men jag vet inte vad faan jag ska äta, haha. Tror jag ska fixa lite potatisgratäng, lite kött och beanaisesås(haha ingen aning om hur det stavas:$?). Tog en lååång dusch alldeles nyss, var ganska frusen!
Och idag boys and girls, så ska jag börja med min idé! Ska införskaffa några saker jag behöver, sen börja med den idag i Uppsala, så får jag skriva om den imorgon. Men jag är bara rädd att den ska krocka lite med min OCD, haha.
För er som inte har förstått det från bloggens titel, ''confessions of an OCD mind'', så har jag OCD. Och för er som inte vet vad OCD är för nått så är det som ett sorts syndrom. Det står för Obsessive Compulsive Disorder, men ett enklare ord för det är tvångssyndrom. Jag har stark OCD, och jag skäms inte för det, därför heter min blogg så eftersom det är en sjukt stor del av mitt liv, jag får leva med det 24/7 och jag har vant mig vid det. Det är ingen big deal för mig liksom. Men det kan bli riktigt jobbigt ibland.
Jag orkar inte berätta så mycket om vad det är här nu, men jag har så kallade tvångstankar, som att jag måste göra vissa saker ett visst antal gånger för att det ska kännas bra, och jag måste göra vissa typ ritualer för att allt ska kännas rätt, och gör jag det inte mår jag asdåligt.
Det värsta med den här ''sjukdomen'' är att jag får tankar som att något kommer hända någon som står mig nära, att nån ska dö eller vara med om en olycka eller något liknande... Det är det jag lider mest av, och då måste jag göra vissa grejjer för annars så känns det som att det kommer hända :/ Jag har försökt låta bli, men det går inte. Och ibland när jag får sånna tankar, speciellt med vissa personer som tex pojkvännen eller mina vänner (som inte ringer mig stupikvarter för o höra att allt är okej med mig haha som min familj) så måste jag ringa den personen för o se till att han/hon är okej. Att ingenting har hänt. Och svarar den personen inte så får jag ibland panik... Det suger, för det är ju inte bara jobbigt för mig liksom.
Men det är inte alltid så som tur är! Oftast kan jag bara ha kul (med mina tvångstankar, haha) och umgås normalt, men speciellt när jag är ensam får jag sånna där tankar som att något kan ha hänt... Jag kan inte förklara varför, för jag har ingen aning om varför jag får sånna tankar!

Men nu vet ni varför min blogg heter som den gör! Och jag skäms inte över det ett dugg, för jag blir inte mindre normal i skallen för det, jag är precis som alla andra, inte asocial eller helt överdrivet cp, utan jag gör bara vissa grejjer som andra kanske tycker är lite konstigt haha, men det är jag och jag kommer alltid att vara så!
Är det någon som vill veta mer om OCD, så är det ju bara att gå in på Google o söka på just OCD så kommer det upp en massa.

Ha en sjukt trevligt dag nu, så hörs vi! :)




Det bara är så.




Allting känns bara så konstigt.

Det känns konstigt att folk kan vara så lika men har alla sina egna problem som man hör om. Sen ska man säga vad man tycker, fråga om det finns något man kan göra, för det bästa jag kan göra är att hjälpa. Men det känns så konstigt att... folk kan även vara så olika men ha samma problem. Det känns ännu konstigare.

Jag vet vad jag vill, jag vet vem jag vill vara, målet är inget problem. Det är labyrinten dit som jag irrar runt i och kommer till samma vägar och vändzoner hela tiden och måste göra om allting. Det är nästan så jag har vant mig men samtidigt så går allting trögare och jag blir bara mer och mer förvirrad. Jag vet exakt vem jag vill vara, men är jag den personen? Jag vet vad jag vill, men kommer jag nå det målet snart eller försvinner det bara längre och längre bort, tills det slutligen är helt utom räckhåll?

Allting känns bara så konstigt.



Godnatt

Nu är jag här guys! :) Jag har inte lagt upp så mycket dom senaste dagarna, antingen har jag sovit eller varit lite busy ^^ Men men, jag ska försöka bättra mig, svårt när man inte har en bärbar data som vissa andra bloggare haha eftersom jag i vanliga fall inte sitter vid datorn förutom hemma. Fast jag har velat skaffa en ett tag, kan vara fett nice om man ska sitta på en Norrlandsbuss eller liknande, så jag funtar på att skaffa fram en.
Jag skulle egentligen ha köpt lite grejjer som jag behöver till min idé idag men det blev inte så tyvärr :( Men imorgon ska jag fanimej fixa fram dom grejjerna! Längtar sjukt mycket tills jag kan börja, är jävligt nyfiken på hur det kommer o sluta allting :P Men när jag har börjat med min idé så ska jag berätta vad det är och lite mera.

Jaadu nu ska jag bara titta lite på Ryan Higa på nåra videos jag hittade som jag inte har sett ännu, sen troligen gå och lägga mig, för jag ska kanske upp till Uppsala imorgon! Nu får det fanimej bli så också tycker jag :) Verkar askul!

Puss o kram <3


Min kära moppe, saknar <3 Längtar sjukt till sommaren!





Hahaha!

Asså allvarligt, jag kan inte sluta kolla på den här Ryan Higa, han är så jävla rolig... Och det bästa jag vet är att skratta och ha kul, och man kan inget annat än att skratta åt honom! Hahaha, och är det bara jag som tycker han är söt?!
Vissa videos kan jag bara kolla på om och om igen, och det är ju inte bara han förstås utan han har polare med i sina videos också haha och dom är ju sjukt roliga också...

Kolla bara på den här videon, vart fan får dom allt ifrån?! Haha galna jävlar asså :P



Finally!

Förlåt för noll uppdatering idag, men jag har haft mycket för mig och har inte suttit vid datorn förrän precis nu! Hatar att ha vänt på dygnet också haha, är inte speciellt trött fast jag har haft mycket att göra idag. Men jag hoppas att jag ska kunna sova snart eftersom jag ska träna senare på dagen och då kan man ju inte ha varit vaken hur länge som helst och gå och sova på gymmet! Haha, det skulle vara en rolig syn :D
Det ska bli kul o träna, har inte gjort det på ett bra tag för jag erkänner att jag har dels varit lat och dels bara varit med kompisar hela tiden haha. Bra där Jossan ;) Sen får vi se vad som händer, som sagt så gillar jag inte att planera mina dagar, men träna måste jag börja göra för min rygg och mina leder pallar inte så mycket mer utan träning haha!

Snart ska jag påbörja min idé också! Det ska bli sjukt nice tycker jag, ganska ovanligt, tror inte att det är många som håller på med sånt. Haha låter spännande va? :D

Men dom flesta sover nog nu eftersom dom har skola, tyvärr så har jag varit skoltrött som faan så jag tror inte jag kommer tillbaka till min skola :/ men jag har andra planer för mig, så det ska nog ordna sig!

Puss o kram.



Godnatt!!!

Nu ska Josefin sova, sov så gott allesammans! <3






Trevlig kväll

Nu har mamma förflyttat sig in till vardagsrummet och tittar på ''Vi hade iallafall tur med vädret 2''. Och jag sitter kvar här o lyssnar på musik, och så där :) Det var mycket trevligt o umgås lite med min mamma ikväll som jag inte har gjort på sjukt länge! Vi satt och lyssnade på massa musik och pratade lite och så, jätteroligt :)

Jag har tänkt vidare på den där idén btw, och jag ska lugnt göra den... Men det kommer ta några dagar innan jag kan börja med den, och jag tänker fortfarande inte säga vad det har med o göra, men det kommer bli sjukt roligt iaf, måste jag erkänna! Neej jag får inte babbla för mkt nu asså :P

Men ha en trevlig natt nu allihopa, puss o kram.



Lite smått vågad bild på mig, but I like it ;D





Hejsan!

Hahaha asså shit vilken sömntuta jag är, somnade typ runt 11-12 imorse, sen vaknade jag runt 17.00. Fattar inte hur man kan vända på dygnet så :P Men jag ska väll försöka vända tillbaka på dygnet, dom flesta är ju uppe på dagarna, men dom går ju i skolan också, och det gör ju inte jag. Men jag gör andra bra saker, hehe ;)
Sitter här nu och dricker ett glas vin tillsammans med mamma som kom hem från Norrland för några dagar sen, det är trevligt :) Vi kollar på lite videos på youtube och lyssnar på musik och snackar lite, så jag har inte tid o skriva mer nu. Uppdaterar mer sen :)

Puss o kram ;)



Worlds best dance crew (a)

Är det någon som kommer ihåg Jabbawockeez? Dom vann den första säsongen av Americas Best Dance Crew på MTV. Asså jag struntar i alla som säger att det är gammalt, jag älskade Jabbawockeez då, och jag gör det fortfarande! Dom är så sjukt jävla grymma på det dom gör!

''- There's nothing better than watching a whole bunch of guys dance, especially when they can.''

Är det någon som håller med mig? :P Hade glömt bort dom ett tag nu, eller man kan ju inte glömma Jabbawockeez liksom, men hade inte kollat på dom på ett tag, så såg jag lite bilder o så nu och kände att jag måste kolla på dom igen asså... Här kommer två länkar på dom för dom som vill se världens grymmaste dansare. :)

Samma framträdande men två delar.
Första delen
Andra delen





Min favorit av dom som är med är ju Kid Rainen, han längst upp till vänster med kepsen bakåtvänd... Han kan snurra på skallen i flera minuter, fattar ni?! Jävlar säger jag bara :P

Ganska dålig kvalité, men man ser varför han är grymmast :D

Hope you enjoyed it ;)



I got an idea...

Jag sitter och undrar vad faan jag ska göra. Jag orkar inte tagga ut nu, känner bara för att sitta inne inatt faktiskt, ovanligt för mig som alltid är ute och ränner på nätterna haha. Men så har inte fallet varit dom senaste dagarna, för det har hänt ganska mycket som jag behöver ta några dagars paus ifrån. Och jag är alltid spontan så ena sekunden kanske jag har innekväll, och sen andra sekunden så kanske jag sitter på ett tåg upp till Uppsala eller nått för att ha kul. Hatar att planera mina dagar, jag tar dagen som den kommer helt enkelt! Jag låter slumpen avgöra vad som händer.

En idé har förresten börjat ta form i mitt huvud, en jävligt spännande idé, som ni lär få reda på inom en viss tid om jag går igenom med den ;) Tror jag ska göra det faktiskt, verkar som en typisk Josefin-sak att göra, men nu ska jag så vidare på den spännande idén och tänka på om jag ska göra det eller inte, men jag är ganska så säker på att jag ska göra det!

Ska också lyssna vidare på lite musik, kolla på Ryan Higa, kanske sätta igång en film, käka mina ostbågar och dricka min coca-cola och äta min choklad, och tänka vidare på idén... ;D

Puss o kram!



:)

Tjenare!

Det blev en hemmadag med mamma idag, har ju inte träffat henne på mer än en månad :) Carros pojkvän kunde inte hämta mig, tyvärr, såg verkligen fram emot o träffa henne =/ Men men, det får bli en annan dag :)



God morgon!

Vakna ännu? Jaa dom flesta har väll börjat i skolan nu, men jag ska antagligen byta linje (igen) så det blir ingen skola för mig på ett tag tror jag. Ska försöka hitta något bra jobb istället :)
Jag är trött som faan, så jag ska äta sen kommer jag nog slockna några timmar hahaha, mor min kommer hem idag från Norrland så om jag inte ska åka upp till Norrland och hälsa på en polare där så ska jag bara umgås med mammsen idag! :) Har inte träffat henne sen innan jag åkte till England, och det var ju ett bra tag sen! Men jag hoppas att jag kan åka upp till Norrland ikväll för jag har ju inte träffat min norrländska polare på ännu längre, och jag saknar henne så sjukt jävla mycket! Skulle vara så jävla nice, och vi skulle ha våra små upptåg där uppe... ;) hahaha, neej men vi får som sagt se hur det blir, det beror helt på ifall hennes pojkvän orkar åka och hämta mig typ i Uppsala eller något, men jag uppdaterar senare och så får vi se hur det blir :)

Have a nice day! ;)



Hejsan!

Jag vaknade typ nyss! Haha, vilken sömntuta jag är va? Neej men jag hade knappt sovit något natten innan, och jag tror tyvärr att jag börjar bli sjuk :/ ont i halsen och jag har faktiskt ont i hela kroppen, känns som någon har stått o sparkat på mig när jag ligger eller nått, gör sjuuukt ont i revbenen o shit! :O
Men men, idag SKA det bli en chilldag hemma! Känner att jag måste vila upp mig om jag ska palla gå ut något imorgon eller så, så att jag äntligen kan få träffa min tjejkompis som jag har velat träffa jättelänge nu! Ska bli väldigt roligt o träffa på henne iaf när det väl sker, hehe! :)
Men nu ska jag gå o ta något o käka för jag är JÄTTEHUNGRIG!

Puss o kram! :)



Tidiga torsdagsfunderingar.

Kärlek...
Det är något som jag aldrig kommer tröttna på. Men samtidigt så är det förjävligt jobbigt. Jag har alltid varit den som gör saker för den jag är tillsammans med, för älskar man någon så vill man ju att den personen ska vara så lycklig som möjligt. Men jag har märkt att man kan bli så kär så man är som förfrusen, man vet inte alltid riktigt vad man ska göra, hur man ska bete sig. Det är liksom som att hela kroppen fylls med något underbart, något så underbart som man aldrig har upplevt förut. Det känns ända ut i fingertopparna att man är kär, och samtidigt som det är underbart så är det skrämmande. Väldigt skrämmande.
Man gör vad som helst för den personen, skulle han/hon vara lyckligare utan en så lämnar man den. Så länge personen är lycklig. Man får så många tankar i huvudet om vad man vill göra, hur mycket man vill visa att man älskar. Men när det väl kommer till kritan så är det så svårt, för man vill göra allting så perfekt som möjligt. Men allting kan inte vara perfekt, hur mycket man än önskar att det vore så.
Ibland blir det bara helt fel, och personen man älskar kan få intrycket att man inte älskar dom, eftersom man blir helt mållös när han/hon säger hur mycket den älskar dig. Hur vacker man är i personens ögon, och man bara inser vilken underbar person man har träffat.

Jag vet att jag inte alltid är så lätt o leva med. Jag kan vara ganska känslig, har mycket humörsvängningar och blir sjukt lätt orolig och får tankar om att något kan ha hänt. För om något skulle hända den jag älskar så vet jag inte hur jag skulle hantera det, för det vore som att förlora det mest dyrbara jag har. Och det vill ju ingen. Jag kan bestämma mig för att sluta vara så orolig, att ingenting har hänt. Men jag kan få dom där tankarna mitt ut i ingenstans, då måste jag försäkra mig om att han mår bra. Det är det som är skrämmande med kärleken.

Men det underbara tar över det skrämmande. Man vet att man är kär när man ler när man tänker på personen, att man kan ligga vaken länge innan man somnar och sakna personen och önskar att han/hon ligger breve en. För varje kyss så pirrar det i kroppen och man blir bara mer och mer upphetsad.

Kärlek...
Vad kan man säga? Det är skrämmande underbart.






Det bara är så.

 


Ibland när man sitter o tänker på en massa saker så kan man bestämma sig för att ändra på vissa saker. Så har jag tänkt många gånger, och det funkar typ ett tag, men sen kommer man tillbaka till det där stället igen där man var från början. Det är väldigt svårt o ändra sin personlighet, och man borde vara nöjd med den man är, skita i att folk skäller på en för att man kanske är en bitch, eller för att man är feg, eller hur man helt enkelt är som person. Men vi skiter oftast inte i vad andra tycker, utan vi tar åt oss och bestämmer om och om igen för att ändra på oss, men den där personligheten finns alltid kvar under ytan. Så varför kan vi inte bara acceptera varandra som vi är? Varför ska vi hålla på o hacka på varandra bara för att man inte är som alla andra vill att man ska vara.
Ibland kan jag skratta och säga att jag är den jag är, jag har humörsvängningar, jag skrattar åt nästan vad som helst hela tiden, jag kan vara riktigt känslig. Men vissa dagar om någon säger åt mig att sluta upp med det jag gör, så går jag iväg o sätter mig och håller käften. För man orkar alltid inte försvara sig själv eller börja tjaffsa med någon för att man inte är som den vill att man ska vara. Speciellt inte när det händer ofta, när man har en starkt personlighet och är sig själv hela tiden.
Men jag tycker att det är sjukt synd att man inte bara kan få vara sig själv, till och med jag tröttnar på vissa människor för att dom kanske är för på, för att dom tjatar om samma saker hela tiden, för att dom skryter och har sig. Det borde inte vara så.
Men who am I kidding? Det skulle vara en drömvärld, haha.

Nu har jag öppnat min hjärna, som jag kan göra ibland, en liten del av min rubbade personlighet ;)



Borta bra men hemma bäst.

Kom hem för en liten stund sen bara, har varit en körig natt :P
Men jag hade det trevligt igår när jag kom hem till Billy, träffade på en stupfull Robin haha han såg inte att det var jag först, sen satte jag mig breve honom o han skrek ''men de e ju Jossan ju! Vafan sa du inte att Jossan va här för?!'' Haha, det var skojjsigt :)
Sen gick Billy och däckade i sängen och jag och Robin kollade lite på film och hade det trevligt :)
Men nu så sitter jag och har precis käkat på Donken, ska bara chilla idag! Skulle egentligen ha åkt till Uppsala med en tjejkompis idag, men det blev ju som det blev tyvärr. :/ Hoppas bara att vi kan åka dit snart, skulle vara trevligt, o hälsa på en snubbe hon e på G med haha hon ville ha med mig eftersom hon inte har träffat honom på ca 7 år tror jag det var. Men det ska bli trevlans!

Ska fortsätta kolla på Ryan Higa nu, ha en sjukt trevlig kväll nu! ;D



Bilar, bilar, bilar...

När jag var i England såg jag massa söta bilar, sånna där mini cooper u know, och dom är ju så sjukt jävla söta! Hahaha, så kom jag på att en stylad liten minibil skulle ju vara... ballt? haha så kom jag på att en kompis till mig som e från England har snackat om att han har en sån riktigt stylad när han bor i England, så jag har blivit helt kär i dom där bilarna :P Fast jag skulle ju lugnt ha en Sverigeflagga uppe på taket haha eller nått sånt!
Så riktigt stylad och söndertrimmad skulle ni se mig åka runt borta i England om jag bodde där, men här har ni några smått stylade bilar, enjoy! ;)





Fast den allra mest stylade och coolaste bilen är...



BMW m1! ha, den där asså... skönhet :)

 

 


Hemmakväll

Det verkar bli en lugn och skön kväll ensam hemma idag! Det är helt okej, för jag är lite seg i huvudet idag, har inte haft en kväll för mig själv på... Jaa, i England hade jag aldrig en kväll för mig själv haha och inte sen jag kom hem från England heller, så det kanske är skönt. Men jag har så mycket att tänka på, man stack från problemen och tog en paus när jag drog iväg till England där det var superskönt och jag kände mig sjukt levande igen, men när jag kom tillbaka till Sverige så började allting igen. Men det är inga problem jag kan lösa, det är mina nära och kära som har problem och jag hjälper alltid mina vänner och min familj, men jag kan inte lösa deras problem, det kan ju liksom bara dom göra.
Så en helkväll för mig själv och klicka bort samtal jag inte pallar med passar finfint ikväll! Sätta på en film och jag måste säga nej när Billy ringer (om han ringer) och vill ha mig dit. Haha, det kommer bli svårt och vi får se om jag klarar det eftersom det alltid är så roligt där borta, men imorgon så ska jag ju förhoppningsvis träffa en tjejkompis som jag står jättenära. Då kanske en kväll för sig själv nu kan vara skönt :)

Men jag hoppas ni har en schysst kväll och har det så roligt ;)


Här har ni då mig!

 

 


<3

Love is always patient and kind.

It is never jealous.

Love is never boastful or conceited.

It is never rude or selfish.

It does not take offence,

and is not resentful.

Love takes no pleasure,

in other people's faults.

But delights in the truth.

It is always ready to excuse, to trust, to hope.

It is always ready to endure whatever comes.

Finally, true love does not come to an end.





Kan man bli kär i en röst?

Svar: JA! Haha den här ungen asså, han sjunger... gudomligt haha, listen!

http://www.youtube.com/watch?v=rSTEnJnaE1o&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=zLAoBy7fvpM&NR=1



Tjaa

Sitter nu hemma hoss morsan och försöker fortfarande vakna upp. Är sjukt seg idag, Billy skjutsade hem mig runt 1 eller nått sånt för han skulle ut o fixa lite saker. Så jag tog mig ett skööönt, varmt bad då :) Asmysigt. Men jag och Billy hade det mysigt igår kväll, kollade på Mr. Bean och bara snackade en massa, sen däckade Billy i soffan och jag snodde hans säng haha (a)
Idag ska jag antingen bara ta det lugnt eller så blir det fullt ös idag, man får se vart tiden går :) Jag sitter iaf och kollar på en sjuuukt rolig snubbe på youtube! Inte sett nån så rolig på länge, och idag behöver jag lite skratt! Kolla på honom, här är hans videos på hans kanal: http://www.youtube.com/user/nigahiga#g/u

Ha en jävligt nice eftermiddag nu ;)


 

 


Hejsan nattugglor!

Jag sitter hemma hoss Billy min älskade vän nu och pratar med lite folk på msn som jag inte har pratat med på länge! Sjukt trevligt, men Billy sover nu hehe. Har druckit en grogg och ligger på en liten whickey nu, skönt o vara svårt påverkad ibland asså :)
Sitter och tänker på hur mycker killar kan göra med en. Man säger att man ska ta kontrollen och inte höra av sig så mycket men det går inte! Jag är en sån kärleksfull person att jag måste skicka minst 1 gulligt sms om dagen, är det flera som känner så?
Men det kanske är bra, killar uppskattar oftast sånna sms, speciellt om dom inte får så mycket kärlek annars, så tjejer passa på att uttrycka era känslor så mycket som möjligt, men var inte för på och glöm inte bort att ha era egna liv också! :) Tjejer, ni är så mycket värda, och killar, tro det eller ej, tycker om att höra att dom är underbara och fina, även om dom har svårt ibland att visa sina egna känslor!

Kram på er :)



Andra inlägget!

Mitt andra inlägg denna kväll då :) Men fan det är spännande o ha en ny blogg o man kan skriva i princip vad man vill HAHA.
En killpolare kommer snart o hämtar upp mig hemma hoss min pappa och så ska vi åka hem till honom, antagligen dricka lite :) Jag har varit i England i ca 2 veckor och har inte träffat Billy på jättelänge, så träffades vi tidigt idag och nu så ska jag sova där och umgås med min goda vän. En snubbe som heter Wille e där också som jag bara har träffat en gång förut, verkar vara lika mycket spelnörd som jag, I love it! ;)
Så nu ska jag börja fixa mig lite & snart hem till Billy och dricka lite och spela lite Assassins Creed 2 som jag har blivit lite smått beroende av haha, älskar o springa in i väggen så han trycker upp sig mot väggen, erkänner att jag garvar sjukt mkt åt det :$

Men ha en bra kväll, vi lär höras! ;)






Välkommen till min nya blogg!

Jaa, hej allihopa :)

Jag är helt ny på det här, har suttit i typ tio minuter o kollat runt lite hur man gör o så där, men det kommer nog ta ett tag o lära sig helt, höhö. Så eftersom jag är helt ny här så ska jag ägna det här inlägget åt att presentera mig själv och berätta lite vad min blogg kommer handla om.
Jag heter Josefin och är 17 år. Bor i två förortar till Stockholm eftersom mina föräldrar inte bor ihop. Och det är nice, att bo på två ställen är aldrig fel. Min lilla familj består av en mamma, en pappa och en storasyster (och mig såklart)... och några katter också ;)
Och så över till mig då da, eftersom det var mig själv jag skulle presentera i de här inlägget :). Heter som sagt Josefin och är 17 år, är lagom lång och smal, men det kommer komma upp bilder på mig så jag behöver ju inte säga så mkt om mitt utseende now. Tycker om, nej älskar, humor och att skratta, att umgås, dricka då o då med friends. Andra intressen e musik, dans, teater o sånt men allra mest älskar jag bilar och motorer och motorsporter, motorcyklar och allt sån :) Choklad är oxå det bästa som finns, who's with me?! :D

Min blogg kommer att handla mycket om kärlek och killar, men även min vardag såklart, vänner, lite fester här o där, och mycket random stuffs :) Hoppas ni läser vidare på min blogg, och jag ska säga nu med en gång att jag är ingen ytlig jävel som säger att man måste vara så smal så låren inte går ihop och magen får inte vika ihop sig när man sitter ner eller att man ska se ut på något speciellt sätt. Man ser ut som man gör och man borde vara stolt över det för det är den kroppen man har, såvida man inte vill köra med plastikoperationer, do whatever you wanna do with your life!

Vi hörs!



RSS 2.0