Helgen i ord!

Hejsan!

Jag har inte varit hemma på hela helgen, därför jag inte har bloggat. Sen har jag inte varit på humör heller, men jag lägger upp ett till inlägg snart om varför jag har varit nere och dels inte orkat blogga.
Jag har träffat världens underbaraste människor i helgen! Jättegamla vänner, polare som jag knappt hänger med längre, bekanta. I fredags så började det med att jag bara ville hitta något att göra så jag och Becca bestämde oss för att träffas och hitta på något. Men vad visste vi inte. Sen blev det så att vi taggade till min granne Flipp i Skogås som hade hemmafest. Riktigt nice! Massa folk som jag inte har träffat eller umgåtts med på jättelänge, eller ens alls. Vi chillade, umgicks och drack lite. Vi var där till tidigt på morgonen, vet inte riktigt när. Vi hade riktigt kul iaf! :D
Igår träffade jag också på gamla vänner som alltid är lika kul att träffa! Först kom Andreas från mitt gamla landställe som jag jämt hängde med där ute, han kom iaf till Skogås med 2 polare och en skitsöt liten voffsing! Loved it! :D Haha den låg och sov i mitt knä hela färden in till stan och slickade mig på min onda hand som jag gjorde illa i fredags, jättemysig hund! Kul som fan var det att träffa på den grabben, som sagt alltid lika kul att träffa gamla vänner :)
Dom skjutsade mig ju till Ludde, en polare som jag inte har träffat på evigheter också! Han gick och mötte upp mig så gick vi över till Simon, en gammal vän som fyllde 17 hela år! Hehe lillskiten :) Neej men skitmysigt var det där, dom hade fixat en bål som var skitgod, sen var flera av grabbarna där, Norton, Fredde (Lillen haha ;D), Adde, och sen lite annat folk! Sjuuukt kul! Var så jävla glad att jag fick träffa Ludde för det går ju knappt för hans flickvän typ gillar inte mig? Jaa don't ask.. :S
Men allting var riktigt nice förutom när en snubbe limmade på mig, har skrivit förut om snubbar som bara vägrar acceptera att man är upptagen, han sa i princip att om jag inte ringde några tjejpolare och drog hit några (vilket jag inte fick för Simon för de e han som bestämmer?) så var jag illa ute & något skulle hända i slutet av kvällen och han skulle hålla koll på mig hela kvällen o satt o glodde som ett äckel så jag stack ifrån rummet. Sen försökte han hålla i mig och jag skrek släpp mig och gick därifrån för annars hade han fått sig en rak höger och jag hatar att slå folk plus att min hand hade blivit ännu mer fuckad HAHA nej skojja, men i stundens hetta kan det lätt hända! Så Ludde blev lite sne, stod o snackade med honom, sen försvann han, skönt det!
Men shit vad nice det var! Hoppas att jag kan få träffa på grabbarna snart igen, härliga att umgås med, får en alltid på bra humör när man är nere, riktigt härliga vänner det där :) Karim och Olle kom senare också som jag inte träffat på.. aah flera år! Haha skitkul!

Men nu vet jag inte vad som händer, bara chilla och ta det lugnt, har varit en helg utan knappt nån sömn! Hehe, men cya! :) <3

GRATTIS SIMON!





Dagens låt (8) <3

 

 


Mötet inställt..

God morgon

Hoppas alla är glada och mår bra ;P Själv mår jag bra, lite småirriterad bara. Dels för att mitt möte blev inställt(vafan..?!) så det bokas antagligen om till nästa vecka. Men det är sånt som händer, försöker alltid se nått positivt i princip allt så jag får några fler timmars sömn idag, somnade inte förrän 6-halv 7 typ! Så jag har inte sovit mycket alls, men har hunnit duscha nu på morgonen iaf.
Senare på dagen ska jag träffa Becca, hon ska köpa en ny mobil inne i stan så jag tänkte hänga med, kan ju bli kul :) Så får vi se vart jag drar nånstans ikväll, om det blir någon fest eller chill hemma hoss någon. Inte sitta hemma ikväll iaf! Sånt gör jag endast på vardagar! ;D Men jag brukar heller aldrig bestämma i förväg vad jag ska göra på helgerna, brukar alltid bli så att man hittar många roliga ställen att dra till, känns mkt bättre!
Nu blir det till att käka frulle och sen kanske jag somnar haha mina ögon strejkar som faan asså!



Have a nice day <3

Ska börja ta fler foton på mig själv! :)

 

 


Godnatt :)

Jag har inte känt för att skriva något idag, för jag har så sjukt jävla mycket saker i tankarna, önskar bara att alla man älskar kunde finnas på samma ställe så man slipper sakna någon så sjukt mycket...
I love you <3

Godnatt alla <3

''God morgon!'' ;)

Heej!

Jag vaknade för inte så längesen alls. Är man vaken hela nätterna så vaknar man ju ganska sent :P Men det var faan inge bra för imorgon ska jag upp riktigt tidigt, ska på ett möte som börjar kl. 11. Så vi får se hur det går att komma upp då! Haha eller så dygnar jag fast det suger för då faller jag ihop istället haha. Vi får se hur det går helt enkelt!
Finns inte så mycket mer att skriva just nu än ''god morgon''! Och nu blir det kinamat, mums! ;)
Vi hörs ju senare! <3



JBWKZ

Världens bästa Dance Crew <3
3:28, Joe Larots min(till höger) så jävla klockren! Typ flörtar med
någon i bakgrunden xD


Jag älskar Swaggerboy i den här videon!

 

 


Vargen

Vargen är ett djur som jag alltid har haft nån underlig kontakt med. Jag kan inte förklara det, men när jag ser en varg, en bild eller på riktigt, så blir jag som förfrusen. Bara står och stirrar. Det är så vackra djur! Och när dom ylar. Jag ryser i hela kroppen. Det är dom mest underbara djuren jag kan tänka mig, och dom är INTE ett hot mot människan! Det är väldigt sällan som dom attackerar en människa. Om någon känner sig hotat så är det såklart att man försvarar sig själv eller sina ungar, och det är det vargen gör. Skulle inte ni försvara er själva eller erat barn om någon försökta göra något? Det är väldigt synd att så många har fått en sån fel bild av vargen, dom är underbara! Jag älskar vargar, och kommer alltid att göra det. Likaså med hunden, vargens släkting, underbara djur! Jag har alltid varit en hundmänniska, trots att jag har 5 katter. Men jag hör ofta att folk som växt upp med katten vill ha hundar och tvärtom. Inte så kontigt kanske att man tröttnar? Hehe.
Men vargen, alltså ett av världens vackraste djur. Håller ni inte med mig?

 

 

 

 


Onsdag 24/02/10, drömmar & tv-spel

Godkväll!

Har känt mig så jävla tråkigt idag asså xD Inte gjort ett skit, man blir så anti att gå ut när det är så här mycket snö... Jag tycker att det ska smälta bort NU!
Men i alla fall så har jag och syrran spelat lite mer Road Rash idag, haha konstigt eller? ;) Dom är ju så fula så man sitter och skrattar så man får ont i magen. Seriöst, jag har skitont i magen nu! Försökte starta lite andra spel, men det verkar bara vara detta spel som funkar och är roligt på samma gång. Dom andra spelen var riktigt keffa, men när man var yngre fanns ju inte ps2 och ps3 så det var ju det bästa som hade hänt inom tekniken liksom. Nu finns Ipods och shit så man fattar verkligen vad dålig grafiken är :P Som när man har dödat typ 5 pers på det där Road Rash, så kommer man sisst... Ändå så är det fortfarande 15 pers man spelar mot haha 15 pers har alltså åkt förbi en, hur går det till? xD
Men alltså jag tycker att jag borde börja skriva ner mina drömmar, för dom är allvarligt sjuka. Eller bara allmänt ''whaat..?'' Som för ett par nätter sen så drömde jag och Jabbawockeez(LOVE!). Jag träffade Phi, B-Tek och Swaggerboy tror jag det var? Hahaha, och jag gick fram till Phi och frågade om jag kunde få en puss på kinden och det fick jag haha... Och jag lovar, det är precis som att det händer på riktigt för jag känner allting, det är så himla verkligt. Men iaf, B-Tek var ju så som han brukar vara! ;D Det är mina boys det haha, sen igårnatt så drömde jag om dom igen. Det var någon begravning I think? Och Kid Rainen min ''förebild'' var där HAHA, och han flörtade med mig sen drog han in mig på toan och skällde ut mig eller nått? Jag fattade ingenting sen kysste han mig? :S Neej men att träffa Jabbawockeez är ju min allra största dröm jag har just nu, på min dödsbädd skulle att träffa Jabbawockeez stå överst på listan. Kanske därför jag drömmer om godingarna hehe. Och inatt drömde jag något jättekonstigt, att det var någon som ville mörda mig och några andra jag var med, så klättrade vi upp i ett stort jävla träd?! Jaa, och vi skulle försöka trolla bort den här snubben på nått höger eller vänster. Sen var vi hemma i min morsas lägenhet och det var tydligen en brud som jag var kär i... Liksom, vafan? Och det bästa är ju att jag kommer ihåg dom här drömmarna jämt alltså, kommer ihåg en hemsk dröm som jag hade om min boyfriend ens innan vi blev tillsammans.. Vi har ju känt varandra sen jag var 13 år kanske? Och den drömmen, usch och fy... Mådde skit över den drömmen flera dagar för mina drömmar är.. Aah..

Jaja! Skulle ju ta kort på det lilla nitarmbandet jag fick av syrran igår, och humörsringen så det har jag ju gjort! Förlåt för jättesuddiga kort, men min mobilkamera är inte den bästa :)


Just på den bilden på min hand så hade jag precis satt på mig ringen, men just nu har den färgen blå, vilket betyder klarhet och att jag är sensuell just nu. Man vet ju aldrig om ringen stämmer, eller om allting bara har med värmen att göra som ändrar färgen, men färgen stämmer faktiskt in ganska bra på mig just nu om jag ska vara ärlig! :P haha.


B-TEK


KID RAINEN


PHI


SWAGGERBOY



MINA BOYS FRÅN JABBAWOCKEEZ :D

Love // JP <3



Gamla tv-spel, humörsring och armband!

Haha, jag och syrran gick igenom några av hennes gamla lådor som hon hade med sig från sin morsa, och gissa vad vi hittade? Jo, jättegamla tvspel! Då menar jag jättegamla, från Playstation 1! Shit alltså, vart sjukt glad, för vi spelade det jättemycket när vi var yngre, tillsammans med pappa också. Vi har letat som faan efter dom så ligger dom långt ner i en låda hemma hos syrrans mamma! Riktigt kul var det att hitta dom!
Fick även ett sorts nitarmband och en humörsring(fotar imorgon). Kommer ni ihåg dom där humörsringarna man använde? Dom som ändrar färg efter vilket humör man är på. Det är en sån! Haha, det var kul det också, att jämt kunna ''se'' vilket humör man är på ^^ Funny..

Här är alla spel vi hittade:



Road Rash! Det spelet har vi suttit och spelat nu sen vi hittade spelen.
Man ska tävla mot 15 andra pers och slå ner varandra och döda varandra.
Man måste inte men det har jag gjort! Haha, dom låter så jävla kul också
när som slåss, som äkta karatekids, och när dom ramlar så skriker dom
som tjejer! xD Klockrent, man kan ju inte låta bli att asgarva!


Medievil! Det spelet kommer jag ihåg att jag tyckte var för läskigt att
spela när jag var liten. Lyckades sen spela lite, men satt och skakade hela
tiden hahaha, a little pussy är vad jag var! Men nu skulle jag nog bara skita
i uppdragen och springa runt och döda zombiesarna, har ju blivit lite galnare
haha. Som när jag spelar UFC, sitter och skriker ''die maddafakka'' haha!


Gran Turismo! Så jävla kul vi hade åt det här spelet! Oftast var det jag
och pappa som satt och spelade, men Gud vad kul man kan ha! Det måste
typ vara min och pappas grejj. Jaa, kul har man åt spelet iaf, oherhört kul
bilspel för er som inte vet.


Doom! Jag tror att det är första Doom. Det borde det vara eftersom
det inte står något annat på. Det spelade pappa JÄMT! Jag brukade
tittade på, men var skitskrajj... Var som sagt en liten pussy när jag
var liten! Haha, men sen tillslut kunde jag sitta och spela själv och gick
runt och var värsta kallblodiga mördaren typ haha men dom stora
monstrena fick pappa ta hand om! Och det var några skelett också som jag hade
ett STORT problem med! Hatar skelett, och dom här sköt elektiska
bollar som följde efter en! *gulp* Hahaha!


Overboard! Ett båtspel som jag och min syster ofta satt och spelade.
Antingen så är man på lag, eller så tävlar man mot varandra. Då ska
man skjuta ner varandra och försöka ta massa skatter och sånt. Om
man är på lag ska man göra samma sak, fast skjuta andra/annat!
Riktigt skjukt spel! Hahaha.


No Fear Downhill Mountain Biking! Ett skitrolig cykelspel! Jag lovar,
det är riktigt skojj! Kan inte säga så mycket än att man ska tävla mot
andra, eller mot varandra, och man ska vinna och spela massa olika levlar
och banor. Riktigt skojj iaf!


Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back! Det här spelet hade vi nog
roligast åt! Jag och min syster kunde sitta och spela timmar efter timmar
bara av det här spelet! Shit alltså, man blev verkligen spelnörd av att
äga det här spelet, men nu verkar det tyvärr inte funka längre... Det
var såklart det första spelet vi testade, men det segade som fan, sen
blev det bara helt svart... :( Men det kanske funkar sen igen efter lite
putsning! Hehe.

Nu ska jag fortsätta spela Road Rash här för mig själv mitt i natten! Hahaha, riktigt skojjsigt att hitta sånna här gamla spel som man jämt satt och pressade när man var yngre.
Någon annan som har hittat någonting från när ni var små som ni bara blev hur glada som helst över att hitta igen?
Ahja, cya sötnosar! :D <3

Tisdag 23/02/10

Gosh, vad trött jag har varit idag! Har sovit otroligt länge, till lite innan jag lade upp inlägget innan bara.. Haha, vad tiden kan flyga förbi bara. Har haft ont i kroppen hela dagen också, när jag vaknade hade jag så ont i ryggen att jag undrade om någon hade stått och hoppat på den under natten? Och båda mina knän har strejkat idag, min höft, mina handleder, min axel och min nacke. Ryggen och nacken kan ju bero på att jag sitter mycket vid datorn nu när jag inte går i skolan och inte har mycket annat för mig under dagarna. Men helt ärligt talat, aldrig har jag haft så här ont i ryggen. Jävla sjukdom..

Men i alla fall! Pappsen har hjälpt mig att rensa min dator lite så den ska gå snabbare, och helt otroligt, den går LITE snabbare! Hahaha, men min dator har gått igenom väldigt mycket och den är väldigt gammal, sen jag bodde i nynäs liksom(?!) och det var längesen! Skulle behöva en ny dator, helst en bärbar för det har jag velat ha typ hela livet? Haha, men det är bara att spara pengar och börja jobba! Kan ju säga så mycket som att jag letar jobb, ni får veta om jag hittar något när jag gör det! ;)

Men nu ska jag fortsätta sitta här en stund och halvslumra, godnatt på er som ska sova och hoppa upp till skolan! Plugga hårt nu så ni får en bra utbildning, don't make the same mistake I did! ;O <3


Hittade en bild på min gamla moppe från när jag nyligen hade börjat åka, minns inte riktigt när det var, 3 år sen kanske? Men iaf, den gick OTROLIGT LÅNGSAMT! Man blev frustrerad som faan när ens polare åkte förbi en, så jag sålde den ganska snabbt och köpte min Drac jag har nu, men man saknar den ändå lite, min allra första moppe liksom, som jag lärde mig att åka på.. Hoppas den blir bra behandlad och inte sönderkörd av grabben som köpte den ;D Haha.

 

 


Alex Hobbs music

En kille som jag följer på youtube, grym <3

 

 


Ghost Rider, Hayabusa

Crazy son of a bitch, my mentor :D


Motorbruden

Okej, nu känner jag att jag måste skapa en kategori och börja skriva om motorer! Alltså allt inom bilar, motorcyklar, race, drifting m.m. Började prata med en snubbe på msn om vilken första bil jag vill ha. Jag svarade självklart en gammal BMW eller en Thunderbird, typ från 50-talet. Sen kom jag vidare till motorcyklar. En motorcykel som alltid har tilltalat mig är Suzuki Hayabusa. Underbara skapelser det där. När man bara kollar runt på youtube och hittar en galen snubbe, typ som Ghost Rider, det ryser i kroppen u know? Finns inget bättre! Åh, sen en HD (Harley Davidson) är ett måste. Ljudet, looken.. Och Ducati Streetfighter(och Monster)! Dom motorcyklarna är något som jag ska spara till i många många år och sen införskaffa. Nästan hellre det än en bil. Crazy? Maybe, men motorcyklar är något som jag är beroende av. Allra mest farten.. Att åka fort och känna farten ta tag om motorcykeln och kroppen. Adrenalinet pumpar. Man blir nästan galen. Det är så underbart!!!
Jag tycker helt ärligt talat att det inte finns något bättre än att ligga under en bil eller brevid en motorcykel och bli smutsig av att meka. That's what I live for! Själv har jag en Rieju Drac. Mår verkligen dåligt av att inte kunna åka runt på den som vanligt på vintern. Gick ner dit för kanske 2 veckor sen och bara tittade till den. Kändes underbart att se den igen. Jag är inte knäpp, bara galen i motorer och sånt. (a)
Nu ska jag runda av det här, men det är så svårt att sluta skriva. Har så mycket att tycka till om allt det här! Så jag skapar en ny kategori; Motorbruden. Så får ni äntligen veta vad jag tycker och tänker om bilar och motorcyklar och allt därimellan, min stora passion!
Jag pluggade ju på STFG i Skärholmen, Personbilsteknik. Men fan ta mig som var skoltrött... Ahja, jag har mig själv att skylla! Kanske börjar om från ettan i nån annan skola, eller samma. Får se! :)

Ducati Streetfighter

 

Ducati Monster

 

Suzuki Hayabusa

 

Ford Thunderbird, årsmodell -58


Bilderna tagna från Google.se


Yours truly // Motorbruden ;) <3



2010, tigerns år

Jag läste nyss ett väldigt intressant repotage om tigern. I texten står att tigern är världens mest jagade djur. Det var med ett tungt hjärta som jag läste det där, för jag är en hängiven djurmänniska. Det finns inga mer underbara varelser än djuren. Och tigern är jag speciellt intresserad av.
År 2010 är faktiskt tigerns år i kinesisk tid. För er som inte visste så kallade Buddha på alla djuren på sin dödsbädd. Men det var bara 12 av djuren som kom. I den här ordningen kom djuren; råttan, oxen, tigern, haren, draken, ormen, hästen, geten, apan, tuppen, hunden och sist kom grisen. Buddha tackade då dom genom att ge dom ett varsit år. Den 14 februari det här året så gick det över till tigerns år. Förra året var alltså oxens år! Intressant, med tanke på att vi verkligen behöver kämpa för att hålla tigern vid liv, så att dom inte blir utrotade. Det är viktigt tycker jag, för tigern är verkligen ett magnifikt djur. Och eftersom jag håller av tigrar speciellt mycket så är jag glad att det är tigerns år, och jag ville skriva om detta i min blogg. Det finns många andra djur som behöver vår hjälp, det vet vi! Hundar, björnar, ja alla djur. För att hjälpa djuren som är utrotningshotade eller blir illa behandlade så kan man skänka pengar och massa andra saker.
För att hjälpa tigern kan man till exempel låta bli att köpa souvenirer eller andra produkter, som tigervin och mediciner gjorda på delar av tigrar (för det händer!).
Hemskt att vi ska behöva döda levande varelser för att få det vi vill ha. Jag äter kött, det gör jag, för vi är faktiskt rovdjur och även lejon dödar för att få sin mat. Jag skulle vilja vara vegitarian, men jag är uppväxt med att äta mycket kött. Jag försökte leva utan det men mådde inte bra. Det är starkt av dom som inte äter kött, men jag blir inte mindre djurvän för det. Jag ÄLSKAR djur, jag skulle göra allt för att rädda alla som blir illa behandlade, jag vill hemskt gärna jobba med djur när jag blir äldre, eller nu för den delen!
WWF jobbar hårt för att hålla tigern kvar här på jorden, och detta arbetar dom med just nu:
  • Skapa 13 stora tigerlandskap med välbevakade reservat och  sammanbindande korridorer där tigrar kan röra sig fritt.
  • Förhindra den internationella handeln med tigerdelar
  • Engagera lokalbefolkningen och ge bra ekonomiska alternativ till skogsavverkning, tjuvjakt och annat som hotar tigern
  • Avkräva tigervänliga förpliktelser och aktiviteter av regeringar i tigerländer, organisationer och företag.
Starkt gjort!

Jag ska i alla fall göra allt jag kan, snälla gör det du också!

Källa.






Hyllar äkta vänner, med hjärtan av guld

Man kan aldrig riktigt veta vilka ens äkta vänner är. Allting börjar bra, man har kul tillsammans och gör i princip allting tillsammans. Sen helt plötsligt så duger man inte längre, för att vännen har hittat någon annan att göra allting med. Och då kastas man i soporna, bland alla andra vänner som blivit bortkastade när man tröttnat. Jag fattar inte varför det måste vara så, varför vissa bara kan ha en allra bästa vän och ingen annan. Varför är det så? När man är den där personens bästa vän så är man dess klippa. Dit man tar alla sina problem, lastar av dom och får hjälp. Men sen när det kommer någon ny in i bilden så glöms allt det där bort.
Vid det här tillfället så finns det endast två personer som jag litar på, som aldrig har glömt bort mig även om det funnits andra människor i deras liv också. Kontakten har kanske inte varit den bästa med den ena av dom eftersom vi bor så långt ifrån varandra, men ändå så har vi alltid funnits där för varandra. Ända sen barnsben. Det är min äldsta vän som otroligt nog är den enda som funnits kvar sen lågstadiet.
Jag litar på dom här två personerna, för som det är nu så verkar dom inte vilja lämna mig eller någon annan av deras vänner. Där har vi två människor som vet vad äkta vänner står för.
Jag är inte den som säger ''fuck you'' till vänner som kastar bort en i snön för att det nu finns en annan som dom endast ägnar sitt liv åt. Kommer dom tillbaka krypande så kommer jag alltid att ställa upp, för jag kommer ihåg tiderna med dom människorna. Jag skulle aldrig kasta bort en vän som inte har snackat skit, svikit en (förutom att man helt plötsligt inte betyder nånting längre). Dumt? Kanske, men sån är jag. Till och med vänner som har gjort något förjävligt mot mig hjälper jag till och med ibland, för i slutändan så har vi ju faktiskt varit nära vänner, sorgligt nog så gick det snett. Jag förlåter, för jag vet mycket väl att alla gör misstag. Jag har själv gjort det, jag kommer säkerligen att göra fler. Sen vet jag att några av mina så kallade vänner utnyttjar mig just för att jag hjälper till. Men det är deras förlust i slutändan, för det är inte jag som har problemen och det är inte jag som inte klarar av att vara självständig nog att välja mina vänner och sen ta skiten som dom får utan att krypa tillbaka till den enda person som nånsin funnits, men som man varit för självupptagen för att bry sig om. Jag skulle aldrig nånsin kunna utnyttja en vän. Skulle aldrig heller såra någon med flit, kasta ner någon i papperskorgen så fort den personen inte duger.
Men jag tackar dom här två personerna för att dom alltid finns vid min sida, och alltid har gjort det. Vi har snackat hela tiden, förutom när vi är upptagna. För alla människor blir upptagna, men dom här personerna har aldrig svikit mig bara för att dom ''inte orkar''.
Jag hissar äkta vänner så jävla hårt, för den känslan; att inte bara veta att dom står bakom dig, utan att även veta att du står bakom dom, no matter what, ja den känslan är obeskrivlig.
Må Gud alltid vara med er. Även mina vänner som dissar, för jag är en trogen vän. Men jag tar inte exakt vilken skit som helst, och gillar jag inte något får ni fanimej veta det också. Men påstår man sig vara trogen ska man fan vara det också, inte leka något man önskar att man vore bara för att man inte orkar stå för det.


Tack för att du är så underbar, en av dom två mest fantastiska människorna i denna värld. Du har alltid funnits vid min sida sen lågstadiet, jag är stolt över att vara vän med dig. Din själ är så äkta. <3

 

 


Inget att göra

God eftermiddag!

Shit vad långtråkigt det kan vara att inte gå i skolan. Man vaknar, ligger och drar sig ett tag, sen går man upp och sätter sig vid datorn, för vad annars kan man göra liksom? Ut och gå? Nej tack! Inte i det här vädret. Brukade ofta gå ut och gå en morgonpromenad, men som alla andra här i Sverige säkert redan vet så är det svinkallt! Det räcker med att jag var ute den största delen av helgen.
Jag har verkligen haft mycket i skallen den senaste veckan så jag har inte lyckats tänka ut något intressant att skriva om. Men nu äre ju faktiskt så att jag inte går i skolan eller jobbar (men söker!) så jag har ju tid, därför ska jag göra mitt bästa för o komma på nått intressant :)

Puss o kram <3



Lista

1. Hur ser din drömkille ut, om det bara gäller utseendet? Om det inte gäller min pojkvän ;) Två ord; Charlie Hunnam!

2. Har du fått en kyss den närmsta veckan? Hmm, från Caroline baby i sånna fall <3

3. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? Becca <3

4. Hur lång är du? 169 cm


5. Vilken är den senaste filmen du sett? Cirque Du Freak: The Vampires Assistant

6. Skriv hela ditt senaste sms i inkorgen: Hehe sötnos :)<3

7. Föredrar du att ringa eller skicka sms ? Båda funkar lika bra, men messar mest

8. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Varken eller


9. När såg du senast din mamma? För nån timme sen

10. Icke godkänt i något ämne? Aah

11. Mvg i något? Aah

12. När vaknade du idag? Mellan 8 & 9 av att Billy petar på mig och upprepar ''Jossan'' ett antal gånger

13. Vilken är din favoritplats? Väddö & England <3

14. Vilken plats föredrar du minst? Ett mörkt rum


15. Vart tror du att du befinner dig om tio år? Förhoppningsvis där jag vill vara


16. Hur stor är din säng? Den hoss mamma är stor, den hoss pappa är medelstor

17. Vad sover du i? Beror på sällskapet

18. Hur många kuddar har du i sängen? Två eller tre

19. Var har du bott/bor? Trångsund, Skogås, Nynäshamn & Brandbergen, typ Tumba också


20. Tycker du om kinamat? Mums!


21. Tycker du om kaffe? Nej

22. Vad dricker du helst till frukost? Te, juice eller mjölk/oboy


23. Kan du spela poker? Typ


24. Känner du någon med samma födelsedatum som dig? Nej


25. Vill du ha barn? Aah

26. Kan du några andra språk än svenska? Aah, mest Engelska

27. Har du någonsin åkt ambulans? Aah

28. Föredrar du havet eller en bassäng? Både och funkar, men havet är ju sjukt mysigt

29. Vad spenderar du helst pengar på? Dom jag älskar


30. Är du cool? Aah

31. Kan du rulla med tungan? Rulla med tungan?

32. Vem är den roligaste människan du känner? Just nu; Billy! xD


33. Vad har du för ringsignal? Ulrik - En Vanlig Dag <3

34. Har du kvar klädesplagg från då du var liten? Aah nånstans hahaha


35. Vad har du närmast dig just nu som är rött? En ketchupflaska..

36. Kan du byta olja på bilen? Aah


37. Vilken var den senaste boken du läste? En om healing, men har inte läst klart den


38. Har du haft sex under de senaste två månaderna? Maybe


39. Dansar du i bilen? Om det är nån bra musik på såklart ;D

40. När var du i kyrkan senast? Hmm, minns inte

41. Hur många hål har du? Vettefan

42. Har du någon piercing? Aah :D Älskart! <3

43. Har du någon tatuering? Nej :(

44. Gillar du någon just nu? Aah <3

45. Har du provat droger? ...

46. Röka eller snusa? Inget av dom

47. Har du pojkvän/flickvän? Aah

48. Vad är ditt mobil nummer? 07********

49. Vad ska du göra ikväll? Chilla hemma hoss far min

50. Har du några syskon? Aah, en storasyster <3

Hemma från matchen

Nu har jag varit och kollat på min polares innebandymatch! Dom vann inte, men det skiter jag i, var fett kul o se honom spela och träffa honom ju :) Även om vi bara sågs typ 3 minuter efter hans match så var det skojjsigt. Jag och Becca käkade lite pizza på Moonlight här i Skogås först, älskar den grillen/pizzerian/restaurangen! Haha, sen taggade vi ju till Skogåshallen och kollade på vår kära gamle vän som spelade! Snart blir det till att åka hem till pappsen i Brandbergen och käka något när jag kommer dit. Vart otroligt sugen på sushi! Fast sen är jag ju sugen på många saker, men man kan ju tyvärr inte få som man vill alltid.
Är faktiskt riktigt hungrig, men det är bra att jag käkar på så kanske jag går upp nåra kilon! Hehe, men spelar egentligen ingen roll för mig :)

Puss o kram på er, ha en trevlig söndagskväll <3



Söndag 21/02/10

Tjenare!

Sitter här med Becca och har precis kollat på ''Cirque Du Freak: The Vampires Assistant''. Det är en film baserat på en bokserie om Darren Shan. Det finns ganska många, typ 9 böcker eller nått sånt. Jag har läst ca 5-6 st, och den här filmen var gjord på två utav dom. Men det var inte exakt som i boken, inte mycket alls. På ett sätt var det bra, eftersom då vet man inte vad som händer så är det ganska spännande. Men jag tycker att dom borde gjort mer som i böckerna, för dom äger verkligen! :D
Jag har inte haft tid att blogga, för jag har varit ute nästan hela tiden. I förrgår så åkte jag och Becca till Älvsjö hem till henne på kvällen. Stannade där ett tag och chillade med hennes pappa och systrar. Sen träffade jag faktiskt på mitt gamla ex från när jag var några år yngre. Nu är jag tillsammans med hans polare haha men han verkade inte bry sig, skönt de! :P Det var faktiskt skitkul, var på en fest med honom. Sen åkte vi hemåt tidigt som faan på morgonen, åkte hem till farsan i Brandbergen.
Igår åkte vi också ut, hem till min morsa först och fixade mig lite. Sen åkte vi till Beccas farsa igen, sen kom Billy och hämtade upp oss! :D Alltid lika kul att träffa på honom. Vi åkte bil ett tag, sen taggade vi hem till Billy och kollade lite film, hade kul och bara chillade allmänt. Somnade tidigt på morgonen, eller runt 5 typ haha, vaknade runt 8-9 av att Billy börjar peta på en och säger ''Jossan, Jossan, Jossan'' 100 gånger om.. xD hahaha, blir alltid lika irriterad på honom, men älskar honom lika mycket för det! ;P
Ikväll blir det till att dra och kolla på en gammal kompis innebandymatch. Det är också en från den kretsen därifrån jag känner mitt ex och min nuvarande pojkvän, faktiskt han som presenterade oss! Ska bli skitskoj att träffa honom.
Men nu ska jag bara lägga upp lite bilder & vara lite social mot Becca, sen duscha och fixa mig, sen blir det till att dra iväg till Skogås! ;D

Puss o kram <3

Jag och Becca kollade på Avatar för ca en vecka sen

Det va då vi käkade glass med smälta bär ;)

Dagen efter åkte vi till Fredrik i Järfälla

Becca försökte sig på WOW ^^ hon tyckte det var skitkul

På morgonen dagen efter så tittade vi på GSH, då var jag tvungen att ta kort just där!

Typ nån dag senare kom Caroline ner ifrån Norrland, då åkte vi bil med Bertil, han har ett par stringtrosor som hänger ifrån backspegeln ;D

Caroline <3

Billy ville typ inte vara med på kort, därför gjorde han så här..?

Haha, gullungen Billy xP

Becca ville inte heller vara med på bild imorse

Hahaha

En av Billys tattoos, love them!

 

 


woho!



IKVÄLL/INATT BLIR DET KUL SOM FAAAAAAAAAAAAAAN!!!!!!!!!!!!!!


Du är en ängel, för bra för att vara sann..

Min fru <3



Caroline, du är den mest underbara kvinnan som finns på den här planeten, antagligen ute i rymden också. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, och vi har alltid så sjukt kul när du är här nere i Stockholm. Hoppas jag kan komma upp till dig snart och visa alla vad äkta Stockholmare går för! Om ca 2 veckor från nu kommer du ner hit igen, och då ska vi ha så sjukt kul så det finns inte! Du kommer vara min fru nu och för alltid, du har en stor del av mitt hjärta som aldrig kommer att bli mindre, bara större. Jag kunde inte tänka mig en bättre bästa vän än du baby. Varje dag med dig är en lyckans dag, och varje dag utan dig gör ont, det bevisar hur jag inte vill ha mitt liv. Jag vill alltid ha dig vid min sida, utan dig skulle jag inte leva! ANA BAHEBAK! <333333

جوزفين يحب كارولين


A list about moi! ;D

Hellu!

Jag ska snart ta och fixa a little something to eat. Blir korv inblandat iaf, för det har vi mest hemma, tihi. Men innan dess så ska jag lägga upp den här listan med lite info om mig :) Snodde listan ifrån en annan bloggare, tihi busigt va? ;)


TIO FRÅGOR OM DIG SJÄLV
fullständigt namn? - Josefin Elsa Amanda Perez
när fyller du år? - 4 augusti
vad har du på dig just nu? - Trosor och en tjock myströja 
vilken årstid är bäst? - Sommaren
hur ser den perfekta morgonen ut för dig? - Att vakna på bra humör och brevid någon man älskar
vad tycker du mest om hos dig själv? - Utseendemässigt är det nog mina ögon, annars är det min omtänksamhet
vad är du bra på? - Att finnas för folk som behöver min hjälp
sover du hellre själv än tillsammans med någon? - Tillsammans med någon 
sov tillsammans med någon eller ensam i natt? - Ensam :(

TIO FRÅGOR OM DINA VÄNNER
vem vet allt om dig? - Den som vet mest iaf är nog Caroline baby <3
vem är den roligaste av dina vänner? - Alla får mig att skratta på sitt sätt 
vem är snyggast av dina vänner? - Tycker att mina vänner är sjukt snygga
vem är mest partyprisse? - Caroline of course ;)
vem är den du helst har filmkväll med? - Jocke <3
vem av dina vänner är mest "evil"? - Den var fett svår, lättare att svara på vem som är MINST evil xD
vem tar du med dig om du tar med dig någon? - Beror på vart?

TIO FRÅGOR OM DIN FAMILJ
vem står dig närmast? - Mamma
har du bra kontakt med båda dina föräldrar? - Aah
vem är farligast i din familj? - Förutom mig? Min syster :P
vem ser roligast ut i din familj? - Pappa HAHA 
vem är coolast? - Besides me? ;) haha nej men alla i min familj är coola, vi är en COOL familj
har ni något husdjur? - Fem katter
vem har du mest gemensamt med? - Jag har tagit en liten del av alla haha
vem står för underhållningen? - Min pappa är sjukt rolig, men jag har mina historier också ^^
vem sover du oftast med? - Nobody? 
roligaste kvällen med familjemedlem? - Kan jag inte svara på :)

TIO FRÅGOR OM IDAG
vad har du gjort? - Städat lägenheten lite, lyssnat på musik, sjungit, dansat osv osv osv osv osv osv...
har du varit glad idag? - Aah, det funkar
har du varit ledsen idag? - Lite
har du gjort något bra idag? - Aah :D 
vad ska du göra nu? - Fortsätta svara på frågorna i den här listan hehehe 
har du gjort något dåligt idag? - Aah det har jag kanske gjort 
vad har du ätit idag? - Kexchoklad, riskakor, inget mer tror jag? 
har du duschat idag? - Man är ju freeeeesh ;D
är du trött nu? - Nääääe!
vad händer imorgon - Får se :)

ANNAT
Hur mår du just nu? - Lite förvirrad, glad, lessen, arg, lite av allt möjligt helt enkelt 
Har du mer än 2 bh:ar/toppar? - Aah
Har du piercat dig? - Aah :D
Vart då? - I tungan, näsan, läppen, öronen, naveln
Gjorde det ont? - Tungan: Bara efter. Näsan: Nej. Läppen: Nej. Öronen. Nej. Naveln: OH YES! 
Har du tatuerat dig? - Nej :(
Gillar du punk? - Funkar
Har du sminkat dig idag? - Aah
Isåfall, vad för smink? Puder, kajal och marcara
Vad har du på dig för kalsonger just nu? - Hehe inga ^^
Hur ser dem ut? - ...Genomskinliga?

KÄRLEK
Är du kär just nu? - Aah 
Har du kysst någon idag? - Nej, men har pussat på min katt
Har du kysst någon de senaste 48 timmarna? - Nej men har pussat på Caroline
Har du ett förhållande? - Aah
När går gränsen vid otrohet? - Jävligt svår fråga, men gränsen är jävligt tydlig och börjar jävligt tidigt 
Har du sagt till en person att du var kär i henne/honom när du inte varit det? Nej
Är du romantisk? - Som fan
Har du snott en kompis pojkvän/flickvän? - Nej
Är du svårflörtad? - Det beror på
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? - Aah 
Vad hette din första flickvän/pojkvän? - Hmm tror det var på dagis men den jag minns heter Tim hahaha
Hur länge höll det? - Några dagar, en vecka eller två?
Har du lekt med någons känslor? - Nej, inte med flit iaf
Hur länge var ditt kortaste förhållande? - Det med Tim typ, hehehe
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? - 50/50
Har du varit tillsammans med två samtidigt? - Hmm, på vilket sätt? ;) 
Är du en bra pojk/flickvän? - Jag är bra på vissa saker, och dålig på andra saker 
Vem kramade du senast? - Caroline <3 
När fick du din första kyss? - När jag var liten, minns inte :O
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? - Det har jag ingen aning om! :O
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? - Nej
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? - Jag vet inte
Vad gillar du för stil på tjejen/killen? - Bad boys till det yttre, soft boys till det inre <3


Now it's foodtime! :D <3



British english, GSH and GSE is LOVE

Jag tycker att brittisk engelska är SÅ JÄVLA SEXIGT! Det är nog inte bara jag som tycker det? Men jag har iaf alltid tyckt det, eller jag hade en tid när jag tyckte att amerikanska var mycket sexigare, men jag gick snabbt tillbaka till det brittiska! Det är så sjukt hett, speciellt Cockney.. Grr säger jag bara! Lyssna på den här låten, en låt ifrån filmen Green Street Hooligans, videon också :) <3



Lyrics:

A boy from the land of apple pie,
dropped in a culture of an eye for an eye.
We're up for combat, and beyond that,
Sky news, news at 10, I'll be on that.

The media love it, the press instigate it,
then go and slate it, while MP's debate it,
see ol' judge set upon his perch,
thinks he's the first to call for the butch.

Try preventin' this, don't want me to mention this,
there's a production line of Hooligan apprentices,
Never said it was militant, never said it was innocent,
it's just about a rival firm, havin' it and visit it.

Shops close down early, old bill walks early,
to boys clad in Prada, Rockport, and Burberry,
see what it offers,
avoidin' their spotters,
avoidin' all coppers, dogs, and helicoptors.

[Chorus]
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
[End Chorus]

This is another culture, where anything goes,
you can even stand, or await on yer toes.
Smash the doors in, smash the bar up, smash the pub up,
and smash a car up.

It's like an invasion
on this occasion,
I'll be alright with a little persuasion.
Photographed, hemmed in now pendin'
dogs ascendin', theres apprehendin'.
Fuck cop sur'[Saw] us and we're brought in an escort,
all around the ground gettin' caught in the onslaught.

Cops are stingin' and mobiles are ringin'
arrangin' for after the match and they're singin',
When it goes off 'cause it always does,
it's a must for us,
a rush of the buzz.

You call 'em scum and say your clubs got none
but I heard from someone that you got done and run!

[Chorus]
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
[End Chorus]

So the main reason is to top it,
will they drop it, move on and stop it?
I won't doubt it,
it's almost vital,
survival, its tribal
to have your rival.

It's rainin' coins, a boot in the loins.
See in red, a smack round the head.
Designer bloodstain, on the latest name
Is this insane for the beautiful game?

Ask the top boy, ask the boss boy,
and all the boys, what is it they enjoy.
Club don't want us, and wash their hands
and dish our bans but we're the true fans!

Hoolie culture, hoolie passion, hoolie outlook, hoolie fashion!

[Chorus]
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground, just stand your ground.
I do what I like and I like what I do,
Stand your ground the GSE's around.
[End Chorus]



Städardag

Hej!

Jag har just dammsugit lite här i lägenheten. Det är ett himla jobb alltså! Imorgon kommer ju syrran och farsan hem ifrån Kanarieöarna och då vill jag att det ska vara extra fint så dom får komma hem till ett fint hem! :) Men jag har bara dammsugit lite, ska göra det mer sen lite över hela lägenheten, och jag ska även göra mer saker! *puh*

           Plocka undan
           Damma av bord och sånt
           Dammsuga ännu mer
           Diska
           Skura golven?

Jag funderar på att vänta med golvskurningen tills imorgon innan dom kommer hem, det blir nog bäst så :)



Dom 6 vackraste kändisarna

Jag ska börja fixa lite här i hemmet, men innan jag gör det vill jag lägga upp min lista på världens vackraste människor ;D eller aah, dom tre vackraste kändiskillarna och dom tre vackraste kändistjejerna ^^
Börjar med grabbsen!


1.

Charlie Hunnam.
Men det är väll inte så konstigt, kolla på honom? För er som inte vet vem han är, han spelade Pete Dunham i Green Street Hooligans. Men jag gillar honom inte bara för att han ÄR ordet perfekt utseende, utan för att han är en grym skådespelare oxå! Jag menar, han har spelat bög, ond, en snubbe på typ 1800-talet, huligan, en sexig brittisk snubbe som kommer till USA och får alla brudar! Haha, alltså att han är en så underbart bra skådespelare gör honom bara extra fin! I Love C.Hunnam (a) <3

Dom flesta känner nog mer igen honom så där,
som den heta huliganen han är! ;D

2.

Chad Michael Murray.
Det förstår väll dom flesta också, just look at him! ;D Finns nog inga foton eller något på honom som inte är fina! Han är också en jävligt bra skådespelare, och det gör ju som sagt att han blir vackrare, för är man riktigt bra på det man gör så blir man otroligt sexig! <3

3.

George Clooney.
Även om han är ''gammal'' nu så är han fortfarande världens sexigaste man! Han har grått hår och skägg på bilden, men jag tror inte att det är många som klarar av att säga att han är ful! Han var RIKTIGT HET som ung skådespelare, men otroligt nog är han fortfarande lika het, och jag faller bara för unga män för det mesta. Men asså, kolla på han?! :D Sjukt bra skådespelare han också, det måste alla bara hålla med om! <3


Så kommer vi till kvinnorna då!

1.

Angelina Jolie.
Hon är utan tvekan etta på min lista över vackra kändiskvinnor! Jag har alltid undrat hur man kan vara så vacker? Haha, det är sant. Hon är nog också den bästa kvinnliga skådespelerskan, iaf som jag kan komma på nu :) <3

2.

Cheryl Cole. När jag såg henne i den där videon så visste jag direkt att hon var på min lista, som jag inte hade då utan skapade nu ^^ Eller alla har väll en sån lista omedvetet, jag plockar bara fram den nu! Otroligt söt tjej :) <3

3.

Whitney Houston. Hon kommer alltid att vara otroligt vacker i mina ögon för hennes rösts skull.. Varje gång jag hör hennes röst så ryser jag i hela kroppen, jag får tårar i ögonen och det enda jag hör är henne. Man säger bara wow! <3


Tävling!

Jag är med i en tävling på fokis.se med telia :D Man kan vinna en bärbar dator från HP Compaq, med ett mobilt bredband! Och jag tycker att jag borde vinna den för att jag har alltid velat ha en bärbar dator, till och med sen innan jag började blogga. Och nu när jag har börjat med det och läsa alla bloggar som sitter på sina bärbara så blir man ju extra sugen! :D Men jag har aldrig riktigt haft råd att betala en bärbar dator, så jag har min stationära just nu som tar 10 minuter o få upp en sida, och jag vill kunna uppdatera mer, lyssna på musik eller bara surfa vart jag än är, utan att behöva starta om datorn varje halvtimme! :) Och eftersom jag varken har en bärbar dator så jag kan uppdatera när jag känner fört (på bloggen alltså) och ingen kamera så jag kan ta fina bilder känns det så tråkigt. Jag har aldrig vunnit någonting, endast ett bar biobiljetter på en film som jag gärna ville se, men så var jag tvungen att lösa in dom för en polare som skulle med hade inte åldern inne, och han ville så gärna med så jag löste in dom till en annan film. :/ Det var väll egentligen mitt fel, men jag löser hellre in biobiljetter än att dissa en polare :P haha, så, man kan väll säga att jag knappt vunnit någonting, så det skulle vara riktigt ballt, speciellt en bärbar dator, att vinna något sånt stort första gången ( som man även kan använda då hehe;) ), skulle göra mig skitglad!

Jag hoppas verkligen på att jag vinner den, men må bästa man eller kvinna vinna ;)

<3

He's so funny ;D

Frulle fixad ;) Det vart nudlar o te haha.
Men det var inte det jag ville ta upp, jag sitter och kollar på Ryan Higa igen. Behöver jag ett skratt så kollar jag bara på hans videos! ^^ Det var ett tag sen jag kollade på hans gamla videos som jag tycker e roligast. Här kommer några av dom ;)


Off The Pill - Nosy People ;)


The Big Bouncing Inflatable Green Ball ;)


So Damn Stupid! ;)


Vaknade nyss!

Good morning good morning!

Jag vaknade för kanske en halvtimme sen, frös som faan! Tror jag börjar bli sjuk också sen min långa prommis. Fett synd, men men det är sånt som händer! :)
Nu är jag sjuuukt hungrig så jag ska väll ta o fixa frulle, men det blir väll brunch med tanke på att de e dags för lunch haha. Men jag har inga mackor kvar så jag vet inte riktigt vad jag ska käka, te blir det iaf ;)
Have a nice day! <3



Godnatt, natten till Onsdag 17/02/10

Godkväll!

Jag har tittat på Avatar som sagt ikväll, det är en riktigt bra film! Skulle nog kunna se den flera gånger, precis som Green Street Hooligans! Om den filmen ligger etta på min lista så ligger Avatar på en väldigt klar tvåa. Den är så underbart gjord, bra handling, manuset is to die for! Och... jaa allting är bara ÅÅH! :) Men jag är nog inte den enda som tycker det, eller hur? Haha.
Men ikväll ska jag bara fixa mig lite, sen ska jag nog hoppa i säng! Är fortfarande helt slut i hela kroppen sen den 2 timmar långa ''promenaden'' igår.. Mitt högra knä (som jag gjorde illa ganska hårt när jag var med i en liten trafikolycka med moppen) är fortfarande svullet. Min höft (som också skadades då) gör också ont, jag kunde knappt stödja på det imorse, nu går det att gå iaf! Men jag ska som sagt fixa till lite saker och mig själv innan jag hoppar i sängen!

          Tvätta ansiktet med APOLIVA care mild rengöringsmousse &
                     APOLIVA caremilt ansiktsvatten
         
Sen smörja in ansiktet med APOLIVA care Serum
         
Ge Klonken rinnande vatten, det är det enda han dricker ^^
          Göra en kopp te och möjligtvis något att äta till kvällsmat
          Borsta tänderna
          Bädda ner mig i sängen och titta lite på tv innan jag somnar! :D


Godnatt på er alla sötnosar, dröm söta drömmar! <3



Avatar, again

Jag sitter o kollar på Avatar igen nu men tar en liten paus för tillfället. :)
Funderar på att gå o fixa lite te och kanske nån macka till det? Eller något liknande, är sjukt tesugen iaf! Don't know why.
Jag tänkte ta och fixa något litet tips, kanske ikväll annars imorgon :) Tycker det var alldeles för längesen jag gjorde det nu. Men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge! :D

Puss <3



Måndag 15/02/10

God morgon(för mig)!

Jag vaknade nyligen och sitter och kollar på Ellen Degeneres Show och dricker apelsinjuice. Vilken dag/natt igår asså! Jag och Caroline träffade först o främst Bertil och vi åkte lite bil med honom. Älskar den där killen asså, hur han kör bil! Man har alltid kul när man sitter i den där bilen asså ;D
Sen så var vi hemma här ett tag bara och väntade på att Affe skulle höra av sig till oss och säga vart vi skulle. Så blev det till att dra till bussen. Men vi hade inget o åka på, och surgubben i bussen ville inte låta oss åka med. Haha, så vi gick till nästa busshållsplats och väntade där på nästa buss. Men så stannade några killar i en bil och frågade om vi ville ha skjuts och jaa vi fick ju det då haha och dom tog mitt nummer för jag ska tydligen byta kamrem åt dom i deras bil! Roligt värre, hehe.
När vi kom fram till Statoil där dom släppte oss så gick vi en bit till o träffade på Affe. Och vi skulle ju såklart hem till Nico(Söder). Vi spelade typ bara kort och snackade om skit som jag bara inte pallar med och jag blev väll typ sne. Men sen så hände det lite grejjer och jag bestämde mig för o tagga hem. Carro hade somnat och jag hade bråttom så jag gick hemåt själv. Det var svinkallt och jag irrade runt i ca 2 timmar för att hitta i Brandbergen. Och jag var ju så dum att jag inte följde vägen bara :O Men jag tänkte att det skulle gå snabbare att gena genom bostadsområdena. Allt ser ju för fan likadant ut här! xD Men jag frös som faan och när jag kom hem hade jag så ont som jag aldrig har haft i mina händer och i mitt ansikte, mitt högra ben var så svullet som jag aldrig har sett det förut! Men jag somnade ganska fort för jag var ju helt slut, men först tänkte jag på dom stackarna som måste vistas ute :( Jag hoppas verkligen att dom hittar någonstans att bo nu på vintern och jag önskar bara att alla hade ett hem, jag har riktigt jävla tur!

Men nu ska jag typ kolla på Avatar igen snart, den är så bra! :D Nu har ''The Big Bang Theory'' börjat, tror jag det stavas. Ska väll halta mig till köket och laga till lite mat! Hehehe, men ha de bra :) <3



Tråååk!

Tjaa! ;D

Jag och Carro sitter här och väntar på att någon ska höra av sig till oss, sitter o lyssnar på musik bara typ :O Vet inte vad faan vi ska göra! Men vi får se vad som händer, ville bara uppdatera :)
Puss! <3



EN NATT PÅ DAEMON HALL

Här har ni en bok som måste läsas! ''En Natt På Daemon Hall''. Den handlar om några ungdomar som har skrivit lite skräckberättelser och nån av dom ska vinna ett pris av en skräckkung och dom måste spendera en natt i ett hemsökt skräckhus och berätta sina skräckberättelser för varandra, och allt dom har är några ljus och för varje berättelse så ska dom släcka ett. Och deras historier e sjuka! Kanske inte alla som gillar o läsa haha men ni som gör det, läs den här boken för den är grym! Dom borde göra en film på den! :D




Love <3



God morgon folket

Good morning people!

Jag hade satt klockan på ringning 09:30 för jag skulle på röntgen 11:40. Men jag snoozar lite för det skadar ju ingen? Sen går jag upp, fixar mig och så där, börjar bli lite stressigt. Så precis när jag ska gå utanför ytterdörren med 10 minuter kvar tills bussen ska gå så minns jag att jag har ju ingenting att åka på... Fuck.. Så går det när man är jag och det är stressigt, då glömmer jag dom mest uppenbara sakerna.. Samma när jag är trött och nu var jag både och, man ba yes..
Så min dag har inte börjat direkt bra, men fick i mig lite frukost iaf haha så man får ju hoppas att det ger mig energi under dagen. Men dagen blir förstås direkt bättre när jag tänker på att jag ska få träffa Caroline baby idag igen! ;D Men jag ska typ hoppa in i duschen strax och sen fixa mig på mitt vanliga sätt, smörja in hela kroppen är viktigt så man blir mjuk och återfuktad!
Men ha en riktigt nice dag idag då, så hörs vi sen ;) Puss <3



Ryan Higa - Happy Valentines Day ;D

Haha, Ryan Higa har gjort en ''hälsning'' på alla hjärtans dag! ^^ Han är för mysig asså.. Den var inte så jävla jätterolig men det var gulligt :D

Här har ni den:





Alla hjärtans dag <3

Hej allesammans!
Och grattis på alla hjärtans dag gullungar!

Jag kom alldeles nyss hem till farsan från att ha varit med Caroline, Puttiz och Affe i Skogås :) Dom hämtade upp mig här i Brandbergen tidigare typ mitt på eftermiddagen. Jag och Carro stod hur länge som helst och kramades, snacka om att jag har saknat den bruden asså! Vi släppte då av Becca i Skogås för hon hade slaggat hoss mig en natt till. Sen taggade vi hem till Puttiz och spelade massa kort och kollade på film. Jag fick dom o kolla på Green Street Hooligans, trots att jag såg den igår (a) Den är ju så sjukt jävla bra! <3
Men vi kollade också på Motorsågsmassakern senare under kvällen precis innan jag åkte tillbaka hit... Usch, det var tvåan vi såg. Fast jag har sett den förut, mindes typ varenda scen för det är ingen film man glömmer i första taget direkt! Usch, den är hemsk.
Men det var en riktigt trevligt alla hjärtans dag, trots att jag inte kunde fira den tillsammans med min sweetypie.. :( Men jag hoppas han har det underbart borta i England utan mig, och inte saknar mig lika mkt som jag saknar honom för det är inte kul! (Fast jag hoppas ju att han saknar mig lika mkt om inte mer egentligen) I'm bad, haha (a)
Men som sagt så har min alla hjärtans dag varit underbar ändå eftersom Caroline älsklingen kom ner hit till Stockholm från Norrland! :D Sjukt lycklig kan jag ju säga att jag var.
Nu sitter jag här trött som ett as, Carro valde att slagga kvar där hemma hoss Puttiz. Det hade jag också gjort om jag inte hade katter att ta hand om här hemma. Faan jag har fortfarande inte sladden till mobilen här, har massa bilder jag vill lägga upp ju! Men det får vara ett tag till! :)
Grabbarna är förresten jävligt bra på o rappa, bara söka på http://www.frizon.info/ på Puttiz eller Affe.

Hur har ni haft det på alla hjärtans dag, både upptagna som singlar? :)
Puss på er gullungar <3



Fredag 12/02/10 & Lördag 13/02/10

Hej snyggingar!

Just nu sitter jag hemma hoss Becca i Älvsjö. Vi kom hit för en halvtimme sen kanske, sitter här o lyssnar på bra musik och myser med hennes systers son Kevin, asgullig! :D
Igår kom hon hem till farsan och vi kollade på filmen Avatar! Så jävla braaaaa!!!!! Längtar tills den kommer ut i spel, då jävlar blir jag ägare av det! Vill också ha en sån där som dom flyger runt med haha så jävla grymma (a) Hahaha! Men sen kollade vi på någon film med Elijah Wood när han var liten, så sjukt gullig! Sen snackade vi ett bra tag i telefon med Ludde sweety som jag inte har träffat på jättelänge. Vi snackade om allt möjligt mellan himmel o helvete och bestämde att vi ska ses o dra på bio någon dag! Ska bli skojj :)
Imorse vaknade vi och kollade på ''Green Street Hooligans'' med min baby som dör i slutet... :'( Till det åt vi frukost och drack te och sen som efterrätt åt vi vaniljglass med konserverade mandariner! Igår på kvällen åt vi vaniljglass med smälta bär också, yummi ;) Men det kommer upp bilder så fort jag får tag på sladden! :)
Men ikväll ska vi antingen basta med några killpolare, eller lana med några killpolare haha får se vart vi taggar! ;D

Men ha en trevlig Lördag, puss! <3

Torsdag 12/02/10

Godmorgon!

Jag vaknade runt kvart i 6 av att pappa väckte mig. Han och syrran ska åka iväg till Kanarieöarna idag. Tror deras flyg gick typ halv 9! Hoppas dom får skojj, jag får ju vara ensam här hemma i en hel vecka så jag får nog skojj iaf :D haha.
Igår var jag som sagt på Edboskolan! Grymt skojj, kom dit lite innan lunch så jag och morsan gick ner och käkade nästan direkt. Efter det satt vi ett tag uppe på bibblan och spelade lite kort. Det var inte så mycket folk där den gången, det var mycket mer folk när förra niorna gick där! Men det kom ju några grabbar och satt och kastade en boll där inne ett tag, morsan tyckte det var okej för hon tyckte nog det var trevligt att dom börjar komma upp och sätta sig hehe. :)
Men jag gick hem runt 15 för jag började bli sjukt trött och av en annan anledning som jag gärna inte säger här men men, så jag taggade hem och väntade på att pappa och syrran skulle komma och hämta upp mig. Så åkte vi och växlade in rester av pengar som jag hade från Englandsresan! Det vart en hel del, de e nice! :)
Sen handlade vi såklart lite käk som skulle räcka i en vecka och sen åkte vi hemåt ;D Hände inte så jävla mycket igår förutom det.
Men nu har jag käkat frulle och ska väll börja fixa mig så får vi se vart dagen tar mig :) Puss o kram!



På Edboskolan! <3

Hej!

Just nu sitter jag på Edboskolan. Min mamma jobbar här på bibblan, Gud vilka minnen man har härifrån! Det var här jag blev tillsammans med Danne, mitt ex, det var här jag lärde känna min sötnos Jocke och många andra vänner. Alla lärare och sånt vet vem jag är, dom flesta eleverna också. Det är synd, men samtidigt ganska skönt, att förra årets nior och förrförra årets nior inte går kvar för dom visste verkligen vem man var hahaha! Nu är det dags o lära känna dessa nior kanske? Man vet aldrig, satt några grabbar tidigare här inne som annars inte brukar sitta här enligt morsan, kanske några nya grabbs man ska lära känna ;D Who knows, mina nya Jocke ;) Neej inget kan ersätta min Jockelito! Hahaha.
Mamma är ute just nu med fritidset i kylan! Dom kommer in vid 15 igen, men jag ville inte vara ute för det för så in i helvete kallt! :O Inte förrän jag har ett jobb med ungar på dagis eller nått, om jag nu får det, så ska jag utsätta mig för det. Så jag ska sitta här tills morsan kommer in igen, sen antagligen hjälpa till på fritidset :)
Puss på er!




Onsdag 10/02/10

Tjenare!

Nu är jag hemma hoss pappa! Har haft en livfull dag idag, jätteskönt trots att jag har blivit ganska trött. Men det är jätteskönt att komma ut och göra massa saker istället för o sitta inne och dega. Håller ni inte med mig? Först var jag inne i stan, efter ett tag gick vi och käkade på donken.. Hahaha, medans jag käkade så kände jag helt plötsligt att det blev lite tomt i munnen. Jag kände efter och den övre pluppen i min tungpiercing hade lossnat! Hahaha, så jag hade tydligen svalt den. Så jag gick med tungan ute för att inte staven skulle ramla ut. Vi gick i typ 10 min-en kvart till Punkt Shop, och jag gick med handen för munnen för det måste ha sett jävligt kul ut annars! Hahaha, dregglar som faan gör man ju också om man går så! Så fixade jag fram två nya pluppar, båda Playboy-kaninen såklart! En vit lite större, som jag gillar, och en rosa lite mindre :) Fast jag blev jävligt lessen att jag svalde den andra pluppen, för det var min favorit :'( Det var hjärter, ruter, klöver & spader på.. Åååh, ett tecken på att jag ska åka iväg till England och köpa ny? ;D Troligen, vill tro det iaf! Hehe, men sen har jag varit i Skogås bara, träffade på en polare som jag inte har umgåtts med på länge, men vi hann bara stå o snacka i några minuter för han skulle till mitt ex som hade fyllt 18 i måndags :D Grattis Danne! <3 Vi är bra vänner hehe, sen träffade jag honom i Centrum och grattade han ordentligt, känns konstigt att han har fyllt 18 den lilla pöjken!
Men i alla fall! Jag har hittat en ny låt som jag ÄLSKAR! Det är Cheryl Cole - Fight For This Love. Så jävla grym! Hon är så sjukt jävla fin också, tror jag har en liten småcrush på henne alltså för hon är ju så söt! Jag lägger upp låten så ni som inte har hört den kan få höra den och tycka om den lika mycket som jag!
Puss på er sötnosar! <3 ;)


 

 


124 amazing man facts del 3! Sista delen.. ;)

Del 3
  1. En av fem män är rädd för spindlar. Skrev det här för jag tycker det är sjukt gulligt ^^
  2. Swaziland har den lägsta manliga medellivslängden i världen (31), medan män från asiatiska staden Macau har den högsta (81). Eftersom jag älskar asiater för dom är bäst haha, så var jag ju tvungen o skriva ner den här ;) Det lönar sig att ha en asiatisk man för då dör dom inte innan en! :D
  3. En av fyra män kissar i duschen. Hehe, rolig fakta dom tar med i den här listan.
  4. I genomsnitt så säger män 7000 ord om dagen, medans kvinnor säger 20000 ord om dagen. Ett bevis på att män faktiskt är det minst pratsamma könet. Hahaha, det är ju fan bra o vara pratglad tycker jag, men jag känner faktiskt män som pratar mer än mig till och med och min mun går i 180.. :P
  5. Kändisen som män är tröttast på att höra om är Zac Efron. Jag skulle säga Charlie Hunnam haha min sötnos tycker inte om när jag pratar om honom, klicka på länken så förstår ni varför ;) Så jävla FIN! <3 (a)
  6. Enligt ''the Large Penis Support Group'', www.lpsg.org om du är intresserad, så är 1.5 % av alla olyckor i hemmet ''king-sized penis''-relaterade olyckor. 1.5 % är väll inte så jävla mycket men det är ändå nånting.
  7. Brittiska män är dom sämsta på att kyssas i Europa, enligt en global undersökning på 10000 män och kvinnor, medans dom bästa på att kyssas är Italienarna enligt 43 % av dom brittiska kvinnorna. Ursäkta, men brittiska män är inte alls så dåliga på att kyssas (a)
  8. Det är ca ''5-7 calories'' i en skedfull sperma. Så ni tjejer som sväljer, tänk på det!
  9. 58 % av männen säger att mysa gör dom gladare än en öl. Ååh, 58 % är ändå ganska mycket! Gulligt :)
  10. Mer är två tredjedelar av männen säger att dom skulle kela med en kvinna som har svininfluensan om hon är tillräckligt attraktiv. Inte så konstigt, jag skulle säkert göra detsamma om det var en riktigt het kille! Who's with me?
  11. Det ljud som män finner mest ömmande är bebisar som gråter. Naaw, gulligt!
  12. En av fyra män drömmer regelbundet om monster, vilket kan förklara varför 20 % av resande män sover med en nallebjörn när dom inte är med sin partner. Asså killar kan vara riktigt gulliga! Det här var ju för sött, haha!
  13. Avocadon har fått sitt namn från det Azteca ordet för testikel. Hahaha.

Det var den sista delen av listan, även den kortaste. Är lite smått stressad just nu så har inte skrivit så mycket efter själva faktan, men det gör nog inget hoppas jag!

Puss o kram! ;D <3



God morgon, onsdag 10/02/10 :)

God morgon!

Har alla sovit gott?
Jag har sovit som en stock haha fast vaknade runt 4-halv 5. Mitt blogg.se funkade inte att logga in på alls igårkväll när jag skulle skriva den sista delen av listan! Fick ångest fan haha men jag har tänkt mig att skriva ner den nu på morgonen innan jag ska dra iväg, för jag ska åka iväg på en grejj runt 12. Så då jävlar får ni eran 3e del på listan! ;) Hehehe, men snart så ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, sen käka lite frulle :)
PS. Jag tävlar om en bloggdesign hoss Hotgossips gjord av Adelinez! ;P DS.
Puss!





Dålig uppdatering

Hallå everybody!

Jag ber om ursäkt att jag inte har bloggat alls och inte lagt upp den sista delen på faktan om män-listan, men jag har inte varit på tipptopp humör dom senaste dagarna, speciellt igår... Alla har ju sånna dagar, och real life kommer ju faktiskt före bloggvärlden tycker jag, datorn är inget liv som någon skulle må bra av att vara besatt av!
Men jag ska verkligen lägga upp den sista delen av listan idag, det lovar jag! Har fan lite dåligt samvete haha när jag säger att jag ska göra en grejj men det inte blir så :O Knas! Men idag så blir det så, det kan jag lova!
Jag har också börjat med min ''lilla idé'' igen! Så jävla kul hahaha, men de e lite små skitsaker än så länge som inte är värda o skriva i bloggen. Vill ha en egen header också!!!!!!!!!! Haha, ska försöka få någon att fixa det strax :)

Kramisar! <3

Super Bowl, yeehaa! <3

Nu har jag tittat på ''Spider Man 3''! Asså, själva filmen var sådär tycker jag, det hände alldeles för mycket hela tiden. Men själva handlingen och slutet ägde ju! Så filmen får en 4a ;D bara för att jag ÄLSKAR Spider Man ;)

Men nu män och kvinnor så ska jag kolla på Super Bowl! Älskar Super Bowl, det är riktigt kul o titta på :)
Puss på er! <3



Söndag 07/02/10

Hello!

Sitter och kollar lite smått på Blåsningen, haha Katrin Zytomierska var ju skönaste ^^
Jag har varit keff som fan med den sista delen av den där listan, men jag får ta o fixa den ikväll. Det är ju Spider Man 3 om tio minuter, men ska fixa den efter filmen, sen får vi se om jag ska sova eller ut inatt haha är trött som fan! Men vill inte bara hänga inne ensam :)
Men snart ska jag som sagt kolla på ''Spider Man 3'' med pappsen. Har sett ettan och tvåan(såg tvåan igår) så det ska bli kul o se trean för dom där filmerna e riktigt bra! Tvåan e min favorit hittils.
Ha en trevlig kväll iaf everybody, puss o kram <3



Slut på filmen, godnatt!

Jag orkade visst titta på hela! Den började ju så bra så jag kunde inte sluta ;) Rolig var den också, det var en romantisk rolig musikal som är värd att kolla på igen ;D
Men NU hade jag tänkt försöka lägga mig ner o sova, men jag har ju sömnproblem, så vi får se hur bra det går!



''Gentlemen Prefer Blondes''

Nu är filmen slut! Den första halvan av filmen var ganska seg, och själva filmen var ganska enformig för den utspelade sig nästan bara i ett hotellrum. Men sista delen av filmen var riktigt bra faktiskt, Marilyn Monroe var en sjukt bra skådespelerska! Filmen var spännande med bra skådespelare så den är värd att se :) <3





Nu hade jag tänkt att i alla fall börja titta på ''Gentlemen Prefer Blondes'' och se hur långt jag orkar kolla innan jag somnar :P Good night!



Fortsätta kolla på Marilyn Monroe

 

Nu ska jag fortsätta titta på ''Don't Bother To Knock'' och dricka coca-cola och ha allmänt mysigt för mig själv eftersom jag inte kan sova :) Men jag lär gå o lägga mig efter filmen, för jag börjar bli lite småsömnig. Ni som är ute o har kul får fortsätta ha så kul och vara så vilda ni kan, och ni som sover får sova jättegott och drömma jättesöta drömmar! ;) Kramisar <3


Fredag 05/02/10

Hello!

Jag somnade i mitten av ''Don't Bother To Knock'' haha! Inte så konstigt eftersom jag inte hade sovit nånting. Så jag vet inte om filmen var bra eller inte, hann ju inte kolla på hela. Sen annars så har jag tränat lite grann idag, och bara chillat. Har blivit en lugn Fredag idag, men imorgon så ska jag hitta på någonting, får se vad det blir :) Eftersom jag inte har haft så mycket tid idag haha så har jag inte lagt upp listan, men den kommer strax :)

Puss!



''Don't Bother To Knock''

 

Nu har jag tittat klart på ''Bus Stop''! :) Den var jättebra, rolig också. Gamla filmer är alltid dom bästa, utan alla effekter och bakgrundsmusik, dom är så äkta. Nu ska jag fortsätta titta på Marilyn Monroe, ''Don't Bother To Knock'' heter nästa film. Har bara kommit ca 10 minuter in i filmen, men den verkar värd att titta på i alla fall! :)

God morgon på er alla förresten!

 


Marilyn Monroe <3

 

Den här kvinnan är den vackraste, bästa och underbaraste som har funnits på den här jorden. Om någon är min Gudinna så är det hon! Jag älskar hennes musik och henne allmänt så sjukt mycket! Jag sitter och lyssnar på hennes skiva ''Some Like It Hot'', jag blir lycklig som fan av hennes musik! Så nu ska jag ha Marilyn Monroe filmmaraton! Jag börjar med ''Bus Stop''! Hon är underbar :) <3

 

 


Natten till Fredag 05/02/10

Hej!

Jag har inte bloggat ett skit idag för jag har varit så sjukt trött! Var ju vaken i princip hela dagen igår, förutom ca en timme som jag sov hemma hoss Jocke. Knas vad trött jag var! Slocknade direkt när jag kom hem sen, eller aah nästan direkt, och har sovit i princip hela dagen idag. Reste mig från sängen några ggr, jag förstår inte hur man kan vara så trött? Kunde inte ens stå på benen!
Okej, men slut med tjat om det! Haha, Idag har jag alltså inte gjort så mycket mer än att sova, kollat lite på tv, läst lite, suttit en sväng här men mina ögon kunde inte hålla sig öppna haha! Jag har även pratat i telefon med min stjärna från Norrland! Puss på henne, världens bästa :D Nu sitter jag och dricker coca-cola och äter kakor, lyssnar på musik och snackar med folk på msn. Imorgon får jag se vad som händer, tycker ju som sagt inte om att bestämma allt jag ska göra :)
Imorgon kommer sista delen av ''124 amazing man facts'' också! Fett kul ju hahaha tycker verkligen att den där listan is pretty amazing ;)

Men puss på er och sov sött!



124 amazing man facts del 2!

Nu blir det dags för del 2 av ''124 amazing man facts'' :P Fast det blir inte så många eftersom jag bara valde ut några, annars hade det blivit en mycket längre lista!


Del 2
  1. Giftet från den ''Brasilianska vandrande spindeln'' kan ge män en väldigt smärtsam erection. Ett bett från denna konstiga åttabenta viagran är tillräckligt för att ge en man ett smärtsamt stånd som varar i flera timmar. Stackare! Haha, vem har den här spindeln?
  2. Nästan 80 % av alla skönhetswebbsidor gjorda för kvinnor är designade av män. Vilka män! Where are they? ;D hahaha...
  3. Ca 40 % av männen tvättar inte sina händer efter ett toalettbesök. That's just nasty! Hahaha, det påminner mig om tandborste-i-toaletten-faktan... Eeeuw :P Fast vi kvinnor kanske inte är bättre själva? Allt jag vet är att jag MÅSTE tvätta mina händer efter ett toalettbesök, tycker det är hur äckligt som helst annars!
  4. Anledningen till att killarna ''undviker'' sina flickvänner i flera timmar för att spela tv-spel(spränga androider på sina PlayStations står det för att vara exakt) beror på den starka lusten att erövra, enligt Stanford universitet. Där har vi svaret! Erövra? Snacka om att män har problem med makt :P Men nu vet jag varför min boyfriend hellre spelar tv-spel trots att jag är i rummet, inte för att jag har något emot det riktigt, jag älskar att spela tv-spel! Men ibland vill man ju bara umgås..! Hahaha.
  5. En man går upp 0.45 kg(a stone) när hans partner är gravid. Det kan vi tänka på när vi är gravida! Att det är inte bara vi som går upp i vikt, säga det till honom kan man ju också göra så behöver inte bara vi känna oss feta (a)
  6. 39 % av männen säger att dom skulle ge upp sex om det betydde att dom för alltid skulle ha hår på skallen. What?! Det trodde jag aldrig! Ännu ett bevis på att män bryr sig mycket om sitt yttre dom också :)
  7. Kvinnor blir mer attraktiva när dom ler, enligt 70 % av männen. SMILE! ;)
  8. Enligt forskaren Michael Gurian så är anledningen till att män inte alls tycker om hushållsarbete att deras hjärna utsöndrar mindre glada hormoner som oxytocin och serotonin. Resultatet? Män plockar sämre upp sånna detaljer, så dom ser och känner inte av dammet och smutset så som vi kvinnor gör. Wow, vi kvinnor är sjukt mycket mer utvecklade än män! Fast inte alltid till våran fördel haha.
  9. 69 % av männen har sagt ''jag älskar dig'' till sin partner, jämfört med kvinnors 49 %. Jag trodde helt ärligt talat tvärtom?
  10. 9 % av männen erkänner att dom har gråtit på ett bröllop. Macho!
  11. År 2004 så avslöjade forskare på Cambridge universitetet att en femtedel av männen har en ''kvinnas hjärna'', vilket menas med en benägenhet att dra förhastade slutsatser, en förkärlek till skvaller och en stor kärlek till shopping. Homosexuella män har liknande form på hjärnan också. Och vilka var det som sa att homosexualitet bara är en sjukdom?
  12. Den manliga hjärnan reagerar olika på manliga och kvinnliga ljud. Dom flesta killarna förknippar kvinnorösten med att lyssna på musik, så kvinnors yttranden är svårare för män att lyssna på. Borde det inte vara tvärtom? Musik är ju vackert. Då betyder det alltså att när män säger att ens röst är som musik för deras öron så är det alltså 100 % sant :P
  13. 5 % av männen erkänner att dom sover i underkläder för kvinnor. Antagligen transorna, eller inte?
  14. 3 % av männen erkänner att dom har använt sin flickväns parfym för att han känner sig ensam när hon är borta och saknar henne. Gud vad gulligt!!!!!!!!!!!!!!! Varför bara 3 %? Hur mysigt som helst ju! :) Haha.
  15. Brittiska män spenderar i genomsnitt ca 28.000 kronor per år på sin bil, mer än dubbelt så mycket som på sin partner. Jag som är bilintresserad kan förstå dom! Plus att man håller på med sin bil i princip varje dag, och det är ju förstås inte varje dag man kommer hem med en chokladask, men hade man gjort det så hade det blivit tvärtom! En man måste ju få ha sin hobby, en kvinna också! ;D
  16. 1 av 10 män tycker inte om att klä av sig inför sin partner eftersom han skäms över sin kropp. Stackare, vi kvinnor tycker ju våra män är dom hetaste på jordens yta!
  17. Englands mest artiga män finns i Middlesbrough, där 100 % sa att dom öppnar dörren för sina kvinnor, och 93 % sa att dom dom betalar den första träffen. Wow, flytta dit? Undrar vart dom mest artiga männen finns här i Sverige!
  18. Att dela säng med en kvinna minskar på männens intelligens. På Vienna universitetet har dom kommit på att störd nattsömn bygger upp stresshormoner i deras hjärnor, som gör så att dom kan misslyckas rejält med det dom gör nästa dag. Förlåt babe :$ Haha, så tjejer; väck inte era boyfriends mitt i natten!
  19. När en man har sex så släpper han ut nog med spermier för att göra alla kvinnor i Europa gravida. Wow... Lite läskigt och imponerande att dom har så mycket liv i sig!
  20. 10 % av dom brittiska männen trodde att Klamydia var en blomma, medans 3 idiotiska % trodde att det var en semsterort i Turkiet. Hahahahahahahahahahahahaha.

Det var allt för denna gången :P Men det kommer mer imorgon, den sista delen av denna lista ;) Så jävla kul, hahaha! (a)



 

 


Det bara är så.


Man låter sig själv ta emot skit för att man inte bryter ihop. I alla fall inte för stunden. Så länge man lever så tar man emot skit, så länge man inte bryter ihop på en gång. Man kan inte sitta och säga att nej jag tar inte den skiten, för så länge man fortsätter kämpa för något man vill uppnå så gör man det. Kroppen kan fungera normalt ändå för att det är inte meningen att allt ska gå som på rosor. Så, för att nå fram till något som man vill uppnå, så måste det bli sår för att man ska lära sig någonting. Alla ger någon ett helvete. Intala sig själv kan man göra att man inte gör det, men för någon så gör du det jobbigt. Det är bara den sanningen som finns, men inte något som man ska lägga ner sitt liv för. Man ger någon ett himmelrike, man ger någon ett helvete. Ibland kan det vara till en och samma person. Så att den personen blir helt förvirrad. Men min slutpunkt här är inte något dåligt. Det är bara sanningen att man måste gå igenom helvetet för att komma till himlen. Man börjar på toppen, vilar på botten och slutar på toppen. Livet är en resa, och det är alltid lättare att hitta om man vet vägen. Det bästa som kan hända är att man hittar någon som ger en ett himmelrike och ett helvete, för det är det mest verkliga som kan hända. Fortsätta rymma från sanningen kan man göra, men man mår bara ännu sämre. Att hitta någon som både gör en så jävla lycklig och så jävla förvirrad på samma gång är det bästa som kan hända. Det är slut med att leta efter en drömvärld för min del. Men det betyder inte att jag tänker sluta kämpa för mina principer och försöka göra världen till en bättre plats att leva på. Faktum är att när man förstår hur det ligger till och accepterar att det bästa man kan göra är ett ge någon något bra och dåligt på samma gång så kommer man ännu längre. Man slutar leva antingen för att göra allting bra eller för att göra allting dåligt, om man nu vill det. Man lever bara i verkligheten, och i slutändan är det det som man mår bäst av. Det låter jättekonstigt, men det är så.
Så det bästa du kan göra är att fortsätta kämpa för något du vill uppnå, med tanken i bakhuvudet att både det värsta och det bästa kan hända. För det är störst chans att du hamnar någonstans där i mitten.

Tillslut försvinner det där som svider, så länge du lever ditt liv och gör ditt bästa för att andra ska se vem du verkligen är.

124 amazing man facts del 1!

God morgon!

Jag har inte sovit något, blä... Jag suger verkligen på de här! Men jag måste försöka sova lite snart iaf, fattar inte vad problemet e. Men min kropp får skylla sig själv om den inte vill sova, fine, nu faan ska jag vara vaken hela dagen :O
Men på tal om annat, jag lovade ett Dagens Tips men jag läste en ''gammal'' brittisk Cosmopolitan och hittade en jävligt intressant lista! Listan heter ''124 amazing man facts''. Hell yeah it's amazing! Hahaha, man skrattade och ooh-ade och wow-ade åt det mesta, så jag tänkte översätta några av dom här 124 punktera i den här listan som blev mina personliga favoriter! Jag delar upp det i 3 delar för det var rätt så många frågor jag valde ut. Förlåt för att jag hänger ut er killar så här, but it's just for fun ^^ Hang on...


Del 1
  1. 60 % av männen skrattar åt skämt som andra män berättar, medans bara 38 % skrattar åt skämt berättade av kvinnor. Haha, det tyckte jag var jävligt sexistiskt :P Men jaa, då behöver vi kvinnor inte tänka på att vara roliga iaf! Eller så måste vi bara anstränga oss mer?
  2. Enligt en studie gjord år 2005 på Bristol universitetet så har män som inte rakar sig varje dag mindre sex än dom som gör det. Stämmer det? Alltså, jag har inget emot killar med lite skäggstubb, men jag tycker det är mycket sötare utan. Så, jaa det kanske stämmer. Vad tror ni?
  3. Manliga medlemmar av Pygmy Aka Tribe(?) i centrala Afrika låter regelbundet sina barn suga på deras bröstvårtor när dess mamma inte är i närheten. Knas! Var bara tvungen o skriva ner det, haha, kanske något som kommer börja här i Europa? I hope not!
  4. 84 % av männen vill gärna ha ett nytt skärp i present. Ett tips till er tjejer, gå ut och köp ett nytt skärp till er kille!
  5. Urologer på Indiana universitetet har kommit på att för varje ca 15 kg som en man går upp i vikt så blir hans penis 1.5 cm kortare. Wow, now you know that guys! Vill du inte ha en mindre penis så gå inte upp i vikt!
  6. En undersökning berättar att Brittiska män spenderar i genomsnitt 1 timme och 44 minuter med att fixa iordning sig för en utekväll (bara 19 minuter mindre än den genomsnittliga kvinnan). Tänk att det bara var skiljer 19 minuter mellan en man och en kvinna på att fixa sig inför en utekväll? Tänka sig, när jag och min pojk ska ut så ska jag bara börja fixa mig 19 minuter innan honom, så slipper han vänta! Succes!
  7. År 2006 så opererade mer än 4000 män bort sina man boobs - även kallade moobs. Ja, män har väll också komplex över sin kropp, det är inte mer än rätt att dom också ska få operera sig. Men jag tänkte att det kunde vara intressant fakta; det är inte bara vi tjejer trots allt som bryr sig om vårat utseende så mycket, notera punkten ovan också :P
  8. Brittiska och Welshiska män har större odds att dö genom att få ett okänt föremål uppkört i röven än att dom blir träffade av blixten. Hahaha, jag är inte säker på vad det betyder, men roligt lät det! Det borde antingen betyda att det är väldigt liten chans att blixten slår ner i dom, eller så betyder det bara att dom inte pallar trycket av att få någonting uppkört i röven! Hahaha erkänn det lät kul ^^
  9. Den genomsnittliga mannen friar efter 3 år, men den genomsnittliga kvinnan önskar att han skulle ha gjort det 4 månader tidigare. Amen to that! Nej men det tror jag kan vara sant, dom flesta män är rädda för att gifta sig, och det där är ändå genomsnittet.
  10. Män med djupa röster tenderar att avla fler barn än män med ljusa röster. Wow, I scored right. Hahaha, neej jag skojjade bara, men jag undrar om det verkligen är sant. Men intressant var det och det gav mig ett litet skratt ^^
  11. Den genomsnittliga penisstorleken baserat på att fråga män är 17-20 cm. Den genomsnittliga penisstorleken varifierat av en läkare är 12-15 cm. Ingen nyhet direkt att killar ljuger om sin snoppstorlek men här har vi bevis på det iaf! ;)
  12. Fem % av männen erkänner att dom skulle kunna använda en tandborste efter att den ramlat ner i toaletten. Tänk på hur många som inte erkänner det då? Det måste ju vara en del, och att dom ens gör det. Usch? Don't wanna kiss a guy after reading this :P
  13. Den genomsnittliga mannens hjärna är 10-15 % tyngre än en kvinnas... vilket inte har någon intelligens betydelse - kvinnor har dubbelt så stor chans att gå ut universitetet med ett förstaklassigt eller övre andra gradens betyg. Så då betyder det alltså att män är... tjockskallar?
  14. Endast 39 % av männen ogillar faktiskt att bli medsläpade på shoppingtur. Girls, ta vara på det här. Det betyder alltså att 61 % går gärna med på det! Wonderfull ;)
  15. En utav 1250 män kan komma bara av att tänka sexuellt utan att röra sig själva. Wow... that's kinda cool. Haha och ovanligt, undrar vilka dom här männen är? :P
  16. Den genomsnittliga mannens heltidslön är 318,603 kronor medans den genomsnittliga kvinnans heltidslön är 248,476 kronor. Det är bara fel, så fel! Jag tycker att kvinnor och män borde bli lika behandlade. Det där är gammalt vafan att männen ska få mer lön fast dom gör exakt samma och likadant arbete. It sucks!


Det var den första delen av tre av 124 amazing man facts! :D Hope you enjoyed it! ;)






Love Ryan Higa! xD

Guuud jag kommer aldrig att tröttna på den här killen! Hahaha, Ryan Higa you're wonderfull ;D
Han har gjort en ny video nu och... jaa man kan ju inget annat än o garva åt snubben! ^^ Here you go!


He's very cute (a)


Makeup, Healingbok & bra musik!

Halloj!

Jag hade precis skrivit ett långt inlägg men råkade på något jättekonstigt sätt ta bort den... -.- Fyfan vad irriterad man kan bli!
Men jag skrev iaf att idag så skulle jag försöka hålla mig vaken hela dagen så jag kunde få in en normal dygnsrytm igen, men det gick ju inte så bra haha! Men jag sov inte speciellt länge iaf, ett framsteg :) Sen lite senare så åkte jag in till Haninge Centrum och handlade lite smink & tillbehör, vilket verkligen behövdes! Tycker det är jättekul att köpa nytt smink och sånt, för jag älskar verkligen smink och att sminka både mig själv och andra! Hår är kul o trixa med också, hehe :) Men jag tänkte lägga upp en bild på mitt smink lite längre ner i inlägget.
Så nu sitter jag då här och har precis käkat donken och lyssnar på Sarah Dawn Finer - Standing Strong, helt underbar låt! Har suttit och tryckt på Replay hela tiden, den är ju så grym!
Jag har även börjat läsa (igen) på en bok om healing ''Prayer and the five stages of Healing''. Sånt tycker jag är sjukt intressant; healing, andra sidan, det ockulta och sånt där. Någon annan som delar det intresset med mig? :D

Men nu så ska jag fortsätta lyssna på låten och bara chilla! Jag har lovat er ett Dagens Tips också, it will come! :)


Sarah Dawn Finer - Standing Strong (8) <3

 

 

Här är smink & tillbehör som jag köpte idag!

Fv: Puderpuff, tunn - 20 kr
Max Factor Kajal Kohl - 75 kr
Max Factor ögonbrynspenna Hazel + borste - 85 kr
Loréal Collagen+ mascara (min personliga favorit!) - 129 kr REA!
Depend svart nagellack - 25 kr

Totalt: 334 kr

 

 

Boken jag har börjat läsa på, väldigt intressant

 

 

 


Lista :P

Nu ska jag vara lite småtråkig här kanske och lägga upp en lista, men jag tänkte att det kan vara kul lite längre fram o se om man har ändrat på sig. Sen kanske någon där ute vill veta mer om mig, well here it goes! :D


Namn: Josefin
Smeknamn: Joss för det mesta
Piercingar: Båda öronen, högra sidan på underläppen och i tungan
Tatueringar: Nej tyvärr inte
Längd: 169 cm
Skostorlek: 36-37
Hårfärg: Blont överhår & brunt underhår
Är du kär i någon: Yes I am
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja
Tänker du på självmord: Inte på mitt eget iaf
Tycker andra att du är attraktiv: Några gör det, några gör det inte I guess? That's not up to me
Dricker du: Ja
Använder du droger: Hell no
Röker du: Nej
Vilket shampoo använder du: Det som finns till hands för tillfället
Vilken parfym använder du: Jag älskar Alyssa Ashley Vanilla och Alyssa Ashley Musk
Vad är du rädd för? Mörkret är jag sjukt rädd för, clowner och att förlora mina nära och kära
Gillar du att tvätta: Gillar o gillar, det är något man gör till vardags liksom

Din första:
Operation: -
Första piercingen: I öronen
Första priset: Hmm, räknas biobiljetter? Hahaha
Första sporten du började med: Ridning
Första husdjuret: Katter
Första semestern: Utomlands - Kanarieöarna. Inomlands - tror det måste vara Katrineholm då, som jag minns det iaf
Första konserten: Gary Barlow ftw

Just nu:
Äter du: Nej, men åt nyss kakor, mums
Dricker du: Coca-Cola
Ska du: Sitta kvar här
Lyssnar du på: Sarah Dawn Finer - Standing Strong

Väntar du på: Att det ska bli kväll så jag får sova

Tittar du på: Dataskärmen
Har på du på dig: T-shit och mjukisbyxor

Din framtid:
Barn: Ja

Giftemål: Möjligtvis

Karriär: Hemligt

Har du någonsin:
Kysst en främling: Ja
Tappat bort glasögon/linser: Ja mina glasögon är borta just nu, jag ser absolut ingenting! Okej det var o överdriva, men jag ser knappast tvn hahaha
Brutit ett ben: -
Rymt hemifrån: Ja det har väll dom flesta ungdomarna gjort
Röntgats: Ja
Gråtit när någon dött: Ja

Tror du på:
Gud: Ja
Mirakel: Ja
Aliens: Men ja klart att dom finns!
Magi: Ja
Himlen: Ja
Tomten: Jag älskar tomten, han ger mig julklappar ju!
Änglar: Ja

Senaste:
Film du hyrde: Det minns jag inte hahaha
Film du köpte: Minns inte heller
Låten du lyssnade på: Standing Strong med Sarah Dawn Finer
Låten du hade på hjärnan: Låten ovan!
Program du tittade på: Hmm, den där med Pamela Andersson när hon jobbar i en bokhandel, jag älskar Pamela Andersson, hon e så badass!
Personen du tänkte på: Martin eftersom jag messar med honom
Långdistansförhållande: Just nu

SKULLE DU KUNNA?
Utnyttja någon: Nej
Självmord: Nej
Att använda droger: Nej
Köra onykter: Det beror på
Ha Förhållanden: Ja

Favorit:
Mat: Sushi!
Låt: Just nu så är det Standing Strong
Sak att göra: Det skriver vi inte här!
Dryck: Redbull
Bil: Golf GTI

Har du nånsin:
Ljugit för någon: Ja
Varit i slagsmål: Ja
Blivit arresterad: Ja

Antal:
Gånger du varit kär: Tappat räkningen
Gånger ditt hjärta brustit: Samma som ovan
Hjärtan brustit på grund av dej: Jag hoppas på noll men det är nog ett par...
Personer från grundskolan du har kontakt med: Typ hälften
Ärr du har på kroppen: Tappade räkning på 9 hahaha

Senaste:
Tidning du läste: Mitt I Haninge
Personen du fick mail av: Det vet jag inte hahaha massa reklam!
Personen du fick brev av: Mig själv typ
Personen du fick sms av: Martin
Saken du köpte: Sushi

Övrigt:
Vad har du gjort idag: Suttit vid datorn, ätit, druckit, gått, skrattat m.m.
Var det kul: Ja!
Hur tidigt stiger du upp: Eeh det är olika
Gillar du att slåss: Nej inte på gatorna, men jag gillar boxning och thaiboxning och sånt
Vad ska du göra ikväll: Vi får se
Är du seriös: Jag är ärlig men jag skrattar hahaha
Var har du ont: Lite överallt
Använder du hårspray: Nej
Kan du stå på händer: Ja

Favorit:
Håkan Hellström eller The Ark: Jag vet inte hur dom låter
Salt eller socker: Socker
Gillar du ketchup: Ja!
Är du glad nu: Ja det funkar!
Var du glad igår: Ja
Känner du nån som jobbar på sjukhus: Ja
Stockholm är: min hemstad
Spaghetti eller makaroner: Jag har inte ätit Spaghetti på jättelänge men jag gillar både och!
Ett land jag helst vill besöka: Nästan alla länder, fast helst just nu är det England because it's so freakin' awesome!
Påsar: är ju bra att ha
Ska bli skoj: att handla smink
Ska inte bli skoj: att vara ensam
Sparar till: Göteborg & lite andra saker!


Now you got to know me a little better! Om ni orkade läsa hela vill säga, hehehe ;D <3


 

 


 

 

 

 


Om Dagens Tips | Tungpiercing numero dos!

Imorgon hade jag tänkt köra ett ''Dagens Tips'' igen! :) Så jag sitter och funderar på vad folk kan tänka sig, någon som har någon idé på vad ni vill att jag ska tipsa om?

Jag ska iallafall plugga in min PS2 nu hahaha det var så jävla längesen jag spelade det och jag har inge bättre för mig tyvärr :( Spelnörden i högsta hugg! ;)  Neej men jag ska kolla vad som finns för gamla spel, men först o främst måste jag se om mina tekniska skills finns kvar hehe!

Imorgon har jag även tänkt ta ännu ett hål i tungan! Men vi får se om det blir av, ska iallafall försöka växla in mina engelska pengar som blev över från Englandsresan till svenska kronor, det var en hel del, det räcker till en till piercing iaf! :D Är lite smått beroende av piercings, tihi, tycker det är så hett!

Men puss o kram på er!



True Life.

Jag sitter och kollar på ett program på MTV som heter ''True Life: I'm Rehabbing My Injury''. Shit vilket intressant program. Man blir sjukt inspirerad av ungdomarna som är skadade. Det finns en kille, Derek 17 år, som skadade sig i en hockeymatch, han slog huvudet i rinken och blev förlamad från bröstet och ner. Vilket starkt psyke han måste ha! Jag blir helt till mig när jag kollar på sånna här program och kan verkligen inte fatta hur dom kan hålla sitt humör uppe så där. Det måste ju kännas som att dom bara vill ge upp hela tiden? Men den där killen är helt otrolig. Han bara kämpar vidare hur lång tid det än kommer ta för honom att få tillbaka känseln.
Jag tycker de e fett jobbigt o tänka så här med tanke på min OCD, men tänk om jag skulle bli förlamad så? Jag undrar hur jag skulle hantera det, om jag skulle vara lika stark som den här killen. Folk säger att jag har så sjukt starkt psyke, men skulle mitt psyke klara av det? Men jag ber till Gud att det inte ska hända för det måste vara otroligt frustrerande.
Sen tänker jag på att om det händer en familjemedlem, då måste man ju vara så stark som möjligt för den personen.
Men som sagt, jag hoppas inte att det händer, men händer det så händer det. Jag tror att allting som händer har en mening. Det är vad jag tror iaf på nått sätt, men det måste vara jävligt svårt o hålla humöret uppe.

Håll ut Derek, sjukt stor insirationskälla!

Sova bort hela dagen suger!

Tjabba!

Jag har varit riktigt dålig på o blogga idag haha, men nu när jag sitter här så kör jag ju på det :) Jag somnade jättetidigt på morgonen och vaknade jättesent på kvällen, alltså jag har vänt på dygnet igen, fy på mig! Det suger verkligen, känns sjukt konstigt o sova bort hela jävla dagarna. Det känns som att man inte gör någon nytta alls!
Men nu så sitter jag och dricker sockerdricka, käkar lite mackor och har allmänt tråkigt! Faan att jag ska vända på dygnet hahaha när ingen annan är vaken! Längtar tills jag skaffar mig ett jobb så att jag kommer ut och gör någonting! Ska börja träna lite oftare och så där, så kan man ju gå till gymmet medans resten är i skolan eller på jobbet, det låter väll som en bra idé? Blir till o söka flitigt efter sommarjobb i sommar iaf! :)

Jag tycker det är jävligt tråkigt att jag knappt har använt min ''idé'' nånting, jag har haft så himla mycket o tänka på! Usch, neej men jag ska börja engagera mig i det där nu igen, tycker ju att det verkar som en jävligt rolig o skum idé hahaha jag är ju inte direkt vanlig om man säger så.

Sleep tight and don't let the bedbugs bite!



RSS 2.0