124 amazing man facts del 2!

Nu blir det dags för del 2 av ''124 amazing man facts'' :P Fast det blir inte så många eftersom jag bara valde ut några, annars hade det blivit en mycket längre lista!


Del 2
  1. Giftet från den ''Brasilianska vandrande spindeln'' kan ge män en väldigt smärtsam erection. Ett bett från denna konstiga åttabenta viagran är tillräckligt för att ge en man ett smärtsamt stånd som varar i flera timmar. Stackare! Haha, vem har den här spindeln?
  2. Nästan 80 % av alla skönhetswebbsidor gjorda för kvinnor är designade av män. Vilka män! Where are they? ;D hahaha...
  3. Ca 40 % av männen tvättar inte sina händer efter ett toalettbesök. That's just nasty! Hahaha, det påminner mig om tandborste-i-toaletten-faktan... Eeeuw :P Fast vi kvinnor kanske inte är bättre själva? Allt jag vet är att jag MÅSTE tvätta mina händer efter ett toalettbesök, tycker det är hur äckligt som helst annars!
  4. Anledningen till att killarna ''undviker'' sina flickvänner i flera timmar för att spela tv-spel(spränga androider på sina PlayStations står det för att vara exakt) beror på den starka lusten att erövra, enligt Stanford universitet. Där har vi svaret! Erövra? Snacka om att män har problem med makt :P Men nu vet jag varför min boyfriend hellre spelar tv-spel trots att jag är i rummet, inte för att jag har något emot det riktigt, jag älskar att spela tv-spel! Men ibland vill man ju bara umgås..! Hahaha.
  5. En man går upp 0.45 kg(a stone) när hans partner är gravid. Det kan vi tänka på när vi är gravida! Att det är inte bara vi som går upp i vikt, säga det till honom kan man ju också göra så behöver inte bara vi känna oss feta (a)
  6. 39 % av männen säger att dom skulle ge upp sex om det betydde att dom för alltid skulle ha hår på skallen. What?! Det trodde jag aldrig! Ännu ett bevis på att män bryr sig mycket om sitt yttre dom också :)
  7. Kvinnor blir mer attraktiva när dom ler, enligt 70 % av männen. SMILE! ;)
  8. Enligt forskaren Michael Gurian så är anledningen till att män inte alls tycker om hushållsarbete att deras hjärna utsöndrar mindre glada hormoner som oxytocin och serotonin. Resultatet? Män plockar sämre upp sånna detaljer, så dom ser och känner inte av dammet och smutset så som vi kvinnor gör. Wow, vi kvinnor är sjukt mycket mer utvecklade än män! Fast inte alltid till våran fördel haha.
  9. 69 % av männen har sagt ''jag älskar dig'' till sin partner, jämfört med kvinnors 49 %. Jag trodde helt ärligt talat tvärtom?
  10. 9 % av männen erkänner att dom har gråtit på ett bröllop. Macho!
  11. År 2004 så avslöjade forskare på Cambridge universitetet att en femtedel av männen har en ''kvinnas hjärna'', vilket menas med en benägenhet att dra förhastade slutsatser, en förkärlek till skvaller och en stor kärlek till shopping. Homosexuella män har liknande form på hjärnan också. Och vilka var det som sa att homosexualitet bara är en sjukdom?
  12. Den manliga hjärnan reagerar olika på manliga och kvinnliga ljud. Dom flesta killarna förknippar kvinnorösten med att lyssna på musik, så kvinnors yttranden är svårare för män att lyssna på. Borde det inte vara tvärtom? Musik är ju vackert. Då betyder det alltså att när män säger att ens röst är som musik för deras öron så är det alltså 100 % sant :P
  13. 5 % av männen erkänner att dom sover i underkläder för kvinnor. Antagligen transorna, eller inte?
  14. 3 % av männen erkänner att dom har använt sin flickväns parfym för att han känner sig ensam när hon är borta och saknar henne. Gud vad gulligt!!!!!!!!!!!!!!! Varför bara 3 %? Hur mysigt som helst ju! :) Haha.
  15. Brittiska män spenderar i genomsnitt ca 28.000 kronor per år på sin bil, mer än dubbelt så mycket som på sin partner. Jag som är bilintresserad kan förstå dom! Plus att man håller på med sin bil i princip varje dag, och det är ju förstås inte varje dag man kommer hem med en chokladask, men hade man gjort det så hade det blivit tvärtom! En man måste ju få ha sin hobby, en kvinna också! ;D
  16. 1 av 10 män tycker inte om att klä av sig inför sin partner eftersom han skäms över sin kropp. Stackare, vi kvinnor tycker ju våra män är dom hetaste på jordens yta!
  17. Englands mest artiga män finns i Middlesbrough, där 100 % sa att dom öppnar dörren för sina kvinnor, och 93 % sa att dom dom betalar den första träffen. Wow, flytta dit? Undrar vart dom mest artiga männen finns här i Sverige!
  18. Att dela säng med en kvinna minskar på männens intelligens. På Vienna universitetet har dom kommit på att störd nattsömn bygger upp stresshormoner i deras hjärnor, som gör så att dom kan misslyckas rejält med det dom gör nästa dag. Förlåt babe :$ Haha, så tjejer; väck inte era boyfriends mitt i natten!
  19. När en man har sex så släpper han ut nog med spermier för att göra alla kvinnor i Europa gravida. Wow... Lite läskigt och imponerande att dom har så mycket liv i sig!
  20. 10 % av dom brittiska männen trodde att Klamydia var en blomma, medans 3 idiotiska % trodde att det var en semsterort i Turkiet. Hahahahahahahahahahahahaha.

Det var allt för denna gången :P Men det kommer mer imorgon, den sista delen av denna lista ;) Så jävla kul, hahaha! (a)



 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0