Dagens Tips ~ Romantisk kväll

Det här är ett tips för dig som vill ge din kärlek en kväll att minnas! Detta funkar exakt lika bra för killar som för tjejer!
Du kanske vill ge din kärlek en avslappnande, riktigt mysig kväll efter en lång dag i skolan/på jobbet, eller så vill du bara vara allmänt kärleksfull, som jag älskar att vara! Det här kan vara bra att planera några dagar innan så allting blir så perfekt som möjligt.



Förberedelserna är dom viktigaste, så här kommer först lite förberedelser för en underbar kväll:

  • Tänk först och främst igenom vad din kärlek tycker om, som favoriträtt, favoritfilm och favoritsysselsättning! Tänk ut din kärleks favoriträtt och handla alla tillbehör för att kunna laga till den. Jag skulle känna att jag vill fixa allting själv eftersom då känns det eget liksom, men om du inte kan laga mat så ta hjälp av någon kompis eller granne kanske! Det är bara bra med hjälp.
  • Till efterrätt så är jordgubbar doppade i smält choklad, speciellt mörk choklad, så perfekt! Att mata varandra med jordgubbar är nog en av dom sexigaste sakerna man kan göra tillsammans, ät dom som efterrätt framför filmen eller senare i sängkammaren, det bestämmer du. Choklad är som dom flesta vet ett afrodisiak och väldigt bra för lusten! ;)

  • Gå ner till videobutiken och hyr en film! Om du är kille och din tjej tycker om att titta på sorgliga kärleksfilmer som hon gråter till så är det här ett perfekt tillfälle för att hyra en sån film! Det får henne att känna sig uppskattad och känner att du gärna tittar på hennes typ av filmer, det känns bra för oss tjejer, och så får vi oss en chans att bli tröstade och krypa ihop i din famn och känna oss trygga! Om du är tjej så behöver du nödvändigtvis inte hyra en sån film, hyr i en genre som du vet att din kille gillar, så visar du honom att du gärna tittar på filmer som han tycker om, tänker på honom liksom!
  • Övriga saker att köpa är förstås doftljus! Mina favoriter är rosor, såklart, och lavender. Vanilj kan ge en stark doft, men det doftar otroligt gott! Doftljus ska man INTE ha medans ni äter eftersom den förstör sinnerna för att känna matens doft och smak, men doftljusen kan ni ha i sovrummet eller i badrummet under ett bad! Sen beror det helt och håller på vad ni tycker om att göra tillsammans. Gå efter vad ni tycker om tex i sängkammaren, om ni tycker om att gå på promenader tillsammans så kan ni ju göra det, ni kanske spelar spel tillsammans, gör det då! Det här är eran kväll och ni borde göra saker tillsammans så ni har roligt och trivs!

 



Nu till hur ni kan få en underbar kväll med 8 enkla steg:

  • Börja med att ta reda på när din kärlek kommer hem och se till så att han/hon faktiskt kommer hem. Du kan säga att du har en överraskning som väntar hemma om du vill.
  • Innan du börjar med maten så ställ upp några ljus! Det måste förstås inte vara doftljus om ni inte gillar det, men doftljusen passar bäst i sovrummet och i badrummet. Men ställ upp vanliga ljus, helst röda, i hallen för din kärlek när han/hon kommer hem. Ställ upp vanliga ljus lite varstans i hela lägenheten där du tycker att det passar. Bästa är att låta hela lägenheten lysas upp av endast levande ljus och kvällshimlen!
  • Sätt i filmen i spelaren så att den väntar där så ni bara kan sätta er ner och titta!
  • Börja sen med maten så att den är klar i lagom tid tills din kärlek kommer hem. Möt honom/henne i hallen och ge en kyss. Led honom/henne in i köket eller matsalen där det finns massa levande ljus och allting är framdukat på bordet. Bästa är att låta din kärlek upptäcka själv att det är just hans/hennes favoritmat du har lagat!
  • Om du vill äta jordgubbarna efter maten till filmen så är det bara o ta fram dom ur kylskåpet (fixa förstås till dom i förtid och låt dom stå i kylskåpet så länge) och mysa framför filmen! Annars kan ni ju göra det lite mysigt/sexigt i sovrummet sedan och spara det till dess!
  • Jag tycker att det är otroligt mysigt att ta ett bad tillsammans med sin älskling, därav doftljusen i badrummet! Tappa upp ett bad och ha endast ljusen tända och ligg där och mys tillsammans, det rekommenderas verkligen för det är så sjukt mysigt och romantiskt! :)
  • Se stunden efter badet som eran stund. Gör det som ni tycker om allra mest att göra tillsammans, spela tv-spel, spela brädspel/kortspel, gå på promenad. För efter badet är man väldigt avslappnad och det är då lättare att skratta och ha kul och vara sig själva tillsammans!
  • Om du vill så kan du fixa till någonting att ge till din kärlek, en liten present eller kanske en dikt, beror helt på vad du vill! Din kärlek uppskattar precis vad som helst, så länge det kommer från hjärtat.  :D


Detta var mitt tips på en romantisk och avslappnande kväll tillsammans, slutet bestämmer ni själva ;) hehe.
Jag hoppas att du och din käresta får en sjukt trevlig kväll tillsammans och förhoppningsvis så har mitt tips hjälpt dig som kanske inte vet hur du ska få till en riktigt romantisk kväll! Det här är från mina egna upplevelser och min kärleksfyllda hjärna, och det har funkat väldigt bra för mig och mina kära som jag har tipsat. I hope this will work for you to! <3 :D



Kommentarer
Postat av: Sandra [2barnsmamma]

Vilka bra tips! :)



Allt bra med dig idag? :)

2010-01-20 @ 15:33:46
URL: http://sandrastomberg.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0